Anca Serea își dorește încă un copil, după ce și-a rezolvat problemele de sănătate: „Nu medicina clasică m-a ajutat”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Serea și-a rezolvat problemele de sănătate și își dorește încă un copil. După ce a fost diagnosticată cu anemie severă, soția lui Adrian Sînă a susținut că nu ia în considerare varianta de a deveni mamă din nou. Acum, vedeta a susținut că starea ei de sănătate s-a ameliorat considerabil, motiv pentru care nu exclude ideea de a-și mări familia cu încă un membru. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La începutul acestui an, Anca Serea susținea că a fost diagnosticată cu o formă de anemie severă și că urmează un tratament pentru ameliorarea situației. Pentru că a trecut printr-un episod de burn-out, ajungând de mai multe ori la spital, vedeta excludea ideea de a deveni mamă a șaptea oară. Din fericire, datorită tratamentului și a schimbărilor asupra stilului de viață, starea de sănătate a vedetei s-a ameliorat considerabil și este pregătită să devină iarăși mamă.

anca-9anca-9

Anca Serea și-a rezolvat problemele de sănătate și își dorește încă un copil. Soția lui Adrian Sînă a mărturisit că a reușit să-și țină anemia sub control, aflându-se într-o „formă foarte bună'. Aceasta a apelat la acupunctură, susținând că lucrurile au evoluat favorabil în ceea ce privește starea ei de sănătate.

Citește și: Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii:„Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie:”Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Citește și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu:”Suntem într-o perioadă de reevaluare”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au certat după procesul privind custodia copiilor:„Perfidă, ipocrită și vicleană…'

Anca Serea își dorește încă un copil, după ce și-a rezolvat problemele de sănătate

Dacă la începutul anului Anca Serea excludea ideea de a-și mări familia, preocupată fiind de situația din Ucraina și de rezolvarea problemelor de sănătate, se pare că, acum, vedeta a revenit asupra deciziei.

„Dacă m-ai fi întrebat pe la începutul anului, când a fost cu războiul și era totul așa la cald și proaspăt, aș fi spus că îți asumi un mare risc să aduci un copil acum, pentru că totul este atât de imprevizibil, nu știm cum vor evolua lucrurile, doar Dumnezeu știe.

Adi își mai dorește foarte mult un copil, copiii își mai doresc și ei foarte mult un frățior sau o surioară, eu nu sunt atât de pregătită din punct de vedere al sănătății, dar nu spun niciodată nu' din principiu. Am avut problemele acelea de sănătate și doctorul mi-a spus că nu mai e cazul și nu eram într-o formă foarte bună', a mărturisit, pentru Playtech.ro, soția lui Adrian Sînă.

„Nu medicina clasică m-a ajutat'

Anca Serea a mărturisit că starea ei de sănătate s-a ameliorat datorită ședințelor de acupunctură pe care le-a urmat și datorită schimbărilor pe care le-a făcut la nivelul stilului de viață. Aceasta are un program de somn bine pus la punct și un regim aliemntar echilibrat.

„Acum lucrurile au revenit la normal, îmi țin sub control anemia, sunt mai bine. Dar să știi că nu medical am scăpat, ci în urma unor ședințe de acupunctură. Nu medicina clasică m-a ajutat, din păcate, dar da, sunt mai bine. Am început să dorm corect, să mănânc mai bine. Ședințele de acupunctură mi le-a făcut un medic specialist căruia îi mulțumesc din suflet.

Este un doctor care a profesat medicina clasică, dar care în urma unei probleme de sănătate a mers în China și a învățat acolo care e procesul. Da, am mers cam 3 luni la ședințele de acupunctură și practic viața mea s-a schimbat în bine. Vreau să mă reapuc de ele, măcar de două ori pe săptămână să merg la ședinețele de acupunctură, pentru că procedura a fost un reset complet', a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton