Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, în plin divorț de soțul ei. De ce refuză să-și facă un nou iubit: „Momentan, nici nu mai vreau să aud. Ar fi penibil...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, în plin divorț de soțul ei. Anca Neacșu a vorbit din nou despre divorțul de partanerul ei. Vedeta s-a mutat în casă nou și că trece prin tot felul de schimbări. Solista de la trupa A.S.I.A ne-a povestit, într-un interviu pentru viva.ro, că divorțul ei nu s-a încheiat și că va începe o viață nouă. Iată ce s-a întâmplat după ce s-a mutat în noua locuință și de ce refuză să-și facă un nou iubit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, în plin divorț de soțul ei. Anca Neacșu a trecut prin multe de când nu a mai cântat în trupa A.S.I.A. S-a căsătorit, iar acum se află în plin divorț… S-a mutat în casă nouă și abia așteaptă să înceapă o nouă viață. Acum, spune ea, artista este „stâlpul casei'.

79440398_2968026933209915_7254234543589163008_n79440398_2968026933209915_7254234543589163008_n

Citește și: De ce a plâns Anca Neacșu la divorțul de fostul soț. Ce spune despre o nouă relație: „Nu știm ce îți oferă viața'

Citește și: Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea: „N-am mai trecut niciodată prin așa ceva'

Citește și: Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui. Există momente în care simțim diferit' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a învățat Valentina Fătu de la regretatele actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate: 'Sfaturile lor despre teatru erau date cu atâta delicatețe și…' / EXCLUSIV

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, în plin divorț de soțul ei

Anca Neacșu a făcut declarații despre divorț la conferința de presă care a avut loc după ce trupa A.S.I.A s-a reunit. Frumoasa interpretă a vorbit despre acest episod din viața ei, într-un interviu pentru viva.ro. Vedeta a dezvăluit și că s-a mutat în casă nouă și și-a reparat singură centrala.

Ce s-a întâmplat în viața ta de când s-a destrămat A.S.I.A? Ce s-a schimbat?

Mi s-a schimbat puțin viața. M-am mutat în altă țară, însă nu mi-am închis cariera muzicală. Nu am încetat niciodată să cânt. Am cântat în continuare, am avut o carieră solo cu o altă echipă. Acum, eu manageriez totul. Am avut ca manageri pe toți managerii importanți de-a lungul timpului, până când am realizat că singură mă descurc cel mai bine. Și am luat frâiele. Făceam naveta când eram în Turcia, pentru că am locuit acolo circa șapte sau opt ani și făceam naveta. În fiecare week-end sau la două weekend-uri veneam pentru evenimente în România. Am jucat în filme, am avut diverse proiecte, emisiuni… Toată viața mea cred că o știe toată lumea, că nu am dispărut, nu am făcut o pauză.

Te-ai mutat în casă nouă? Ți-ai schimbat statutul…

Asta da, m-am mutat în casă nouă. Statutul încă nu l-am schimbat. Aștept. Sunt în divorț, încă nu s-a încheiat. Viață nouă, casă nouă, statut nou…

De ce nu mai vrea să audă de bărbați, momentan

A apărut vreun pretendent la orizont?

Nici nu mai vreau să mai aud. În momentul acesta nu mai vreau să mai aud. Eu, care altădată le încurajam pe alte femei: 'Haideți, că sunteți tinere și frumoase'. Momentan, nici nu mai vreau să aud. Cel puțin în perioada asta nici nu vreau să aud, mai ales că nici nu mi-am încheiat situația. Și ar fi penibil din partea mea.

Cum arată un ritual de îngrijire la tine? Spuneai că nu mai ai răbdare…

Spuneam că nu mai am răbdare, în sensul că nu prea sunt prezentă pe rețelele de socializare. Asta simt, m-am detașat puțin. Mă ocup de mine, de confortul meu, de casa mea, de familia mea. Aș avea multe de distribuit, de postat, dar cred că am devenit o persoană introvertită. Nu mai am răbdare. Aici m-ai nimerit. Până și unghiile nu mai am răbdare să le fac. Nici la salon nu mai am răbdare să merg. Să stau o oră și jumătate-două la saloanele de frumusețe mi se pare că pierd timp.

Îmi place să îmi fac eu ritualul meu, apropo de ceea ce mă întrebai. Am momente și momente preferate. Mai nou, îmi place să stau în cada mea superbă cu arome, cu spumă, și să mă relaxez după o zi plină și agitată. Sunt ocupată 25 din 24. Un adevărat răsfăț. Îmi place foarte mult să mă răsfăț și să mă simt ca o prințesă. Asta îmi place și pentru că merit. Am muncit foarte mult de mică, și, în sfârșit, am ajuns la acel nivel în care pot să fac ce vreau eu, când vreau.

Anca Neacșu: „Sunt stâlpul casei mele'

Spuneai că ai reparat singură centrala?

La un moment dat, acum câteva luni, eram în casa nouă… și trebuie să mă descurc singură. Și s-a oprit centrala. Panică totală. Mi-am sunat instalatorul. Zice: 'Trebuie schimbat, făcut…'. Și am reparat singură centrala, dacă spuneam era titlu de ziare. M-a felicitat toată familia, nici fratele meu nu știe, dar eu mă pricep la toate în casă. Sunt de toate. Sunt stâlpul casei mele.

Câte rochițe ei în garderobă? Dar încălțăminte?

Foarte multe. Sunt colecționară de cizme de scenă lungi, foarte lungi, de toate culorile, făcute pe comandă pentru mine, pentru evenimente. Am foarte multe rochițe. Mi-am făcut în sfârșit dressing-ul, am stat cu bagaje un an-doi. Sunt atât de satisfăcută că am terminat căsuța aceasta, pentru că am stat cu hainele în bagaje. Purtam aceeași pereche de blugi, aceeași pereche de adidași. Eram foarte bulversată, aveam o cameră plină cu bagaje. Nu știam unde e… nimic. În sfârșit, mi-am aranjat totul în dressing frumos, hăinuțe, tot. E plin de rochii, rochițe. Mi-e greu și în dressing să le găsesc.

Solista încă păstrează ținutele de pe vremea A.S.I.A

Mai ai ținutele în care te-ai îmbrăcat când ai cântat în A.S.I.A?

Cum să nu? Toate costumele le am. Sunt la locul lor, nu știu de ce le păstrez, dar eu le-am păstrat. Ne-au tot invitat pe la 'Te cunosc de undeva', 'X-Factor' și am fost nevoită să ne îmbrăcăm și uite că le-am avut și mi-au fost utile.

Mai dai din haine?

Da, pentru că observ că un an-doi nu le port și fac frumos un bagaj, pentru că nu sunt de aruncat, sunt de purtat. Și le dau la diverse fete și se bucură foarte tare de ele. Am dat și valize, și haine, și pantofi și cizme. Am dat o grămadă și încă mai dau.

„Am devenit foarte spirituală în ultimii ani și mă pasionează foarte mult cristalele cu energii'

Bijuterii porți?

Nu prea port bijuterii. Dar am devenit foarte spirituală în ultimii ani și mă pasionează foarte mult cristalele cu energii. Eu m-am mutat într-un loc nou unde stau și vreau să mai organizez tablourile, să mă ocup de anumite detalii, cam asta mi-a mai rămas de făcut. Plus să îmi fac punctele cardinale din casă cu cristale, cu energii fiecare. Nu prea port bijuterii, dar lucrurile acestea mă pasionează și îmi plac foarte tare.

Nu aduc pe nimeni, eu mă pricep și am citit, mă pasionează și știu ce am de făcut. Le curăț le sfințesc, le înmagazinez cu dorințe, mă pricep foarte bine la ele.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton