Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea: „N-am mai trecut niciodată prin așa ceva”

 Dumba Gabriela
.

Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea. Anca Neacșu nu a reușit să divorțeze, în luna septembrie a anului 2022, de soțul său turc pentru că instanța i-a respins cererea. Atunci, Anca Neacșu ieșea cu lacrimi în ochi din sala de judecată și spunea că este oficial o femeie liberă, după 10 ani de căsătorie. Era o chestiune de zile până când decizia autorităților să fie pronunțată, însă instanța i-a respins cererea de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea, scrie Antena Stars. În luna iunie a anului trecut, Anca Neacșu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, a confirmat că divorțează de soțul său turc, Serkan Yaman. La momentul respectiv, solista declara că decizia a fost una de comun acord. La câteva zile după ce se considera o femeie liberă, a aflat că judecătorii nu au pronunțat divorțul.

anca_si_serkan_3anca_si_serkan_3

Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea

Anca Neacșu nu renunță la separare și a înaintat din nou actele pentru separarea legală de cel care i-a fost partener timp de 10 ani.

Instanța i-a respins cererea de divorț în luna septembrie a anului trecut, iar ea a înaintat o nouă astfel de cerere în luna decembrie, potrivit Antena Stars.

Deși nu a dezvăluit motivul exact al divorțului, artista a izbucnit în plâns în timpul interviului acordat Antena Stars, imediat după ieșirea din sala de judecată, din septembrie. Reacția și declarațiile ei nu au lăsat urmă de îndoială că vedeta suferea foarte mult în acele momente.

„Nu mai locuim împreună de câteva luni. (…) Am făcut (n.r. multe sacrificii). Mă gândesc că …. Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit. Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva.', a spus artista, cu ochii în lacrimi, la acea vreme.

Citește și:Ce se întâmplă cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu. Dragoș și Ionuț s-au judecat 7 ani pentru imobil

Citește și:„Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul…'. Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

Citește și:Cine este Natalia Nigai, concurentă Casa Iubirii sezonul 2. A participat și în primul sezon

De ce nu a reușit Anca Neacșu să divorțeze

Judecătorii au respins cererea de încheiere a căsătoriei depusă de Anca Neacșu, iar avocatul Adrian Cuculis a explicat care sunt motivele care pot sta la baza acestei decizii.

„Există și situații, puține, rare, dar există, când nu poți să scapi de celălalt. Atunci când ai o pretenție față de celălalt și spui: ‘Ok, vreau să divorțez, dar tu ești de vină!. Asta s-a și întâmplat, lucrurile sunt foarte clare. Avem un reclamant și un pârât.

În momentul în care nu faci dovada că acea căsătorie trebuie desfăcută din mai multe pricini. Spre exemplu, neînțelegerea dintre soț și soție, o situație care ține de infidelitate, violență în familie sau orice ar fi, nici nu mai contează. Dacă nu reușești să faci dovada asta și ești reclamant, bineînțeles că instanța de judecată nu poate dispune desfacerea căsătoriei în condițiile respective.

Atunci, în puține cazuri, acesta este unul din acele puține cazuri, instanța de judecată a considerat că această căsătorie trebuie să meargă mai departe. Vorbim despre un proces foarte mic atunci când faci o cerere de desfacere a căsătoriei. Părțile fie fac dovezi că într-adevăr acolo discutăm de o situație în care unul dintre ei este vinovat, dar aici se pare că nu au reușit să facă dovada respectivă', a explicat Adrian Cuculis pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton