Anca Lungu şi-a sărbătorit fetiţa. Imagini de la petrecere şi mesajul plin de emoţie al mamei

 Florentina Liutic
.

În acest weekend, Anca Lungu şi-a sărbătorit fetiţa, care împlineşte 2 ani pe 30 mai. Micuţa s-a grăbit să vină pe lume în luna a 8-a de sarcină, dar este un copil sănătos şi energic, care a adus numai zâmbete în familia ei de când s-a născut.

 

La fel ca şi anul trecut, Anca şi Ştefan i-au pregătit Nataliei o petrecere în aer liber, foarte colorată, iar printre invitaţi s-a aflat şi Andreea Berecleanu, care a postat mai multe fotografii de la party.

 

Anca şi-a amintit un moment din urmă cu 2 ani când, extrem de emoţionantă, îşi făcea bagajul să plece la spital:

 

„După o noapte plină de emoții, îmi făceam bagajul să plec la spital. M-am oprit o clipă în fața pătuțului mic și alb, am mângâiat-o prin burtică și mi-am imaginat-o dormind ca un îngeraș. Multe rugăciuni m-au ajutat să fiu optimistă și liniștită. Puiul nostru era mult prea grăbit. Minunea noastră mare era mult prea mică. Minunii i-am ales un nume pe care ni l-a confirmat, născându-se chiar în ziua Sfântului Mucenic Natalie. Pentru părinți e ziua în care totul se răstoarnă și se reclădește după alte reguli. Pentru puiuți e prima zi a călătoriei lor. Natalia călătorește frumos de 2 ani. La mulți ani, iubito!', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton