Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, prima apariție în public cu iubitul misterios, la Premiile Gopo: „Nu este actor”

 Martin Lorena
.

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, de mână cu iubitul misterios la Premiile Gopo. Săptămâna aceasta au avut loc Premiile Gopo, eveniment la care au participat foarte multe vedete din showbizul românesc. Printre acestea se numără și Anca Dumitra, actrița care o joacă pe Gianina în Las Fierbinți. Ea nu a venit singură, ci acompaniată de iubitul său misterios.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a ajuns în atenția publicului larg odată cu apariția sa în serialul Las Fierbinți. Tânăra a participat la Premiile Gopo, unde a purtat o ținută spectaculoasă. Aceasta nu a venit singură, ci alături de iubitul său misterios. Iată imaginea publicată de Click.

Gianina-si-iubitulGianina-si-iubitul

Mai mult decât atât, ea a oferit și o declarație cu privire la bărbatul misterios din viața ei. Iată ce a declarat vedeta!

Citește și: Ce spune Anca Dumitra din „Las Fierbinți' despre căsătorie și copii:„E o vârstă la care se întâmplă astfel de lucruri' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă:”Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă” / EXCLUSIV

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, de mână cu iubitul misterios la Premiile Gopo

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, de mână cu iubitul misterios la Premiile Gopo. Anca Dumitra nu doar că a avut o apariție uimitoare la Premiile Gopo, ci a venit însoțită de partenerul său de viață. Bărbatul nu a avut foarte multe apariții publice de-a lungul anilor, motiv pentru care oamenii au considerat că actrița îl ține ascuns. Adevărul este că Gianina din Las Fierbinți nu apare des la astfel de evenimente, iar din acest motiv nici iubitul ei nu a apărut prea mult în spațiul public.

„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte', a declarat ea pentru Click!.

Ce a purtat celebra actriță

Aceasta a avut o apariție absolut uimitoare la Premiile Gopo. Anca Dumitra a optat pentru o rochie neagră, lungă, decupată în talie și cu mâneci bufante de culoare albă. Ținuta a fost pusă în valoare de zâmbetul larg, care i-a fost cel mai de preț accesoriu. Întrebată despre proiectele viitoare, actrița a dezvăluit că așteaptă cu interes orice nouă propunere.

În ceea ce îl privește pe iubitul ei, acesta a arătat impecabil, într-un costum negru și o cămașă albă.

Sursă foto: Click, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton