Anastasia Soare a împlinit 64 de ani! Kim Kardashian a postat fotografii cu ea și i-a urat La Mulți Ani

 Oana Pantazi
.

Anastasia Soare, supranumită și Regina Sprâncenelor, este, fără doar și poate una dintre cele mai celebre românce, dar și cele mai de succes. La 64 de ani a atins apogeul în carieră și este admirată de vedete internaționale, care în timp i-au devenit și cliente, dar și prietene.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când o privești pe Anastasia Soare, cunoscută și ca Regina Sprâncenelor, îi dai cu 20 de ani mai puțin… Chipul ei luminos și lipsit de riduri, dar și trupul armonios se completează perfect cu frumusețea interioară. La 64 de ani, împliniți recent, Anastasia Soare este dovada vie că visul american există.

Plecată de mai bine de 30 de ani din România, Regina Sprâncenelor și-a construit un adevărat imperiu de beauty, fiind fondatoarea brandului Anastasia Beverly Hills, este cunoscută de toată lumea bună de la Hollywood și a adunat o avere de peste 1 miliard de dolari. Iar asta a propulsat-o în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din SUA, devenind, totodată, cea mai bogată româncă.

anastasia-soare1anastasia-soare1

Regina Sprâncenelor, faimoasă peste Ocean

Produsele create de către Anastasia Soare sunt un must-have pentru vedetele de peste Ocean și nu numai, Regina Sprâncenelor fiind extrem de apreciată la nivel internațional. Drept urmare, cea mai cunoscută influenceriță din social media, Kim Kardashian, a postat pe contul ei de socializare două fotografii în care apare alături de Anastasia, alături de o urare extrem de flatantă – 'La mulți ani reginei Anastasia!'. Asta cu atât mai mult cu cât Kim Kardashian are, la rândul ei, propria linie de cosmetice… Dar între cele două „rivale” în industria de beauty s-a legat o frumoasă prietenie.

Citește și: Mădălina Ghenea și fotbalistul Nicolo Zaniolo și-au oficializat relația! Ce mesaje siropoase și-au trimis pe rețelele sociale

Citește și: Dan Bittman i-a cedat averea Lilianei Ștefan, după despărțire: „I-am lăsat tot și am plecat. Sunt foarte sărac”

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Acomodarea în America a fost grea pentru Anastasia Soare

Deși acum este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Statele Unite, Regina Sprâncenelor a mărturisit, într-un interviu pentru VIVA!, că începutul nu a fost deloc ușor pentru ea, condițiile în care a trăit fiind descurajante pentru oricine…

„Când am ajuns în America, a fost înspăimântător şi foarte, foarte greu! Mi-am lăsat toată familia aici… Dar nu puteam să mă mai întorc în România. Dacă mi-ar cere cineva un sfat legat de o posibilă mutare în America, nu aş şti ce să răspund, pentru că, atunci când am plecat eu, nu era nimic aici. Nu aveam căldură, nu aveam lumină sau mâncare în alimentară, nu puteam ieşi din ţară… Condiţiile au fost foarte grele atunci când am plecat eu, iar singurul lucru frumos pe care l-am lăsat în urmă a fost familia. Acum este mult mai dificil să laşi totul şi să pleci.

Pentru mine, contactul cu America a fost dramatic din toate punctele de vedere. În primul rând, pentru că eram singură şi străină, iar în al doilea rând, abundenţa de acolo a fost copleşitoare pentru mine. Am plecat dintr-un loc unde nu găseai nimic, erau goale alimentarele şi am ajuns acolo unde am găsit lucruri despre care nici nu ştiam că există, nici în vise nu văzusem aşa ceva. Şi, peste toate astea, faptul că nu vorbeam engleză a fost un impediment extrem de mare pentru mine. Mi-a fost foarte dificil să mă acomodez!, a mărturisit Regina Sprâncenelor pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton