Anamaria Prodan ține seminarii de dezvoltare personală, în plin proces de divorț: "A venit momentul să pot să-mi ajut semenii"

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, va începe un turneu motivațional în toată țară. Turul său prin România va începe în luna august al acestui an, iar impresara le va dezvălui oamenilor secrete puternice ale ascensiunii în carieră și ce stă în spatele construirii unei imagini imbatabile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este o cunoscută impresară de fotbal, dar și o realizatoare TV. A activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna. Fosta parteneră a lui Reghecampf este una dintre cele mai apreciate vedete din țară, fiind extrem de deschisă din fire.

anamaria-prodan-3anamaria-prodan-3

Recent, Anamaria Prodan și-a anunțat fanii că urmează să plece într-un turneu motivațional, prin toată țara, și care va începe în luna august. Iată cum se va desfășura turul, dar și ce spune sexy impresara despre asta! Mai exact, Anamaria Prodan ține seminarii de dezvoltare personală.

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie:”Cel mai sexy…”

Citește și: Reghe, adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru: „Poate și ea a fost ajutată că am fost antrenor de fotbal

Citește și: Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a hotărât ca fetițele să rămână la Alina Sorescu. Procesul de divorț se complică

Citește și: Răzvan Mazilu, dezvăluiri despre cariera lui, dincolo de regie și coregrafie: „Poate această dorință ascunsă, pe care o mărturisesc în premieră…’/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan ține seminarii de dezvoltare personală, în plin proces de divorț

Divorțul de Laurențiu Reghecampf nu a încurcat-o deloc, ci a făcut și mai puternică. Anamaria Prodan dă startul unui turneu motivațional, care va purta numele de Eu sunt Voi!'. Impresara va apărea în viața oamenilor și le va dezvălui secretele unui cariere impresionante, unei imagini imbatabile, dar le va mărturisi și cum a reușit să treacă peste toate probleme vieții cu zâmbetul pe buze.

 A venit momentul să pot să-mi ajut semenii. După o viață de muncă și performanță cred că am acumulat atât de multă înțelepciune și am primit de la viață atâtea lucruri bune, dar și dezastruoase, încât pot să vorbesc deschis în fața țării despre ele. Cum le-am depășit? De unde îmi vine forța? Cum am luat decizii bune sau rele? Dacă m-au afectat? Totul față în față cu cei ce au crezut în mine și le-am fost model în viața. Eu sunt ei!', a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 1.

Alături de echipa sa de profesioniști, Anamaria Prodan va străbate țara în lung și în lat și va scoate la iveală și o altă latură a sa. Urmează ca prima întâlnire să aibă loc în luna august al acestui an.

Poți ajunge și poți să construiești oameni și cariere, doar să ai cu cine!, a mai spus impresara, potrivit sursei citate anterior.

Anamaria Prodan a ajuns în presa și din Marea Britanie

A luptat din greu să ajungă în acest punct al carierei sale, însă merită fiecare sacrificiu făcut. Presa din Anglia a numit-o pe Anamaria Prodan cel mai sexy impresar din lume’ și a scris despre ea „atât de bogată încât a cumpărat un club de fotbal. Frumoasa româncă Anamaria Prodan a acumulat o avere impresionantă de-a lungul carierei sale, având atât un job într-o televiziune, a lucrat și ca designer, model și desigur agent de fotbal'.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton