Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf: "El a fost cel care a deschis proces "

 Radulescu Ruxandra
.

Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a făcut mărturisiri suprinzătoare despre culisele procesului de divorț dintre ea și fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Anamria Prodan a declarat că ea nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Reghe, pentru creșterea lui Bebeto și nici nu s-a adresat Tribunalului în vederea stabilirii unui program de vizitare a băiatului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan (50 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani) au depus actele de divorț, în octombrie 2021, iar de atunci procesul dintre cei doi încă nu s-a încheiat. În ultima vreme, au apărut zvonuri conform cărora, Anamaria Prodan ar fi solicitat ca divorţul să se pronunţe din culpa exclusivă a lui Reghecampf, și nu din culpă comună, așa cum a stabilise, inițial, instanța de judecată.

S-a mai spus, că Anamaria Prodan ar fi cerut o pensie alimentară mai mare, decât cea de 1.600 de euro, stabilită de judecători. Impresara a declarat recent că nici măcar nu i-a cerut pensie alimentară și nici nu s-a adresat Instanței pentru un program de vizitare, în ceea ce privește relația lui Laurențiu Reghecampf cu fiul lor, Bebeto.

laurentiu-reghecampf-junior1laurentiu-reghecampf-junior1

Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan neagă că i-ar fi cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf și a declarat că antrenorul este cel care ar fi deschis proces în acest sens. După spusele Anamariei Prodan, tot Reghecampf s-ar fi adresat instanței pentru stabilirea orelor de vizită în care îl poate vedea pe fiul său, Bebeto, impresara susținând că acesta poate veni oricând să-și vadă copilul.

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

Citește și: Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:'Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine'

Citește și: Ce condiție le-a pus Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf și lui Tiberiu Dumitrescu, atunci când i-a cerut în căsătorie: „Le-am dat 24 de ore să…'

Citește și: Mihai Petre s-a accidentat pe o pârtie din Elveția: „M-am trezit pe jos, respirând greu’. Cum se simte acum

Citește și: Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii, după divorț: „Am intrat în rezerve’. Vrea să-și trimită fiul la o facultate în străinătate

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată.„, a declarat Anamaria Prodan pentru Click !

Anamaria Prodan: „Oamenii împliniți nu au timp de procese!”

Mai mult, Anamaria Prodan susține că i-a cerut lui Reghecampf să închidă procesele, având în vedere că ea și-a cerut scuze, în numele familiei.

Deci, l-am rugat și o repet să închidem aceste procese, căci nu îi fac cinste nici lui, nici mie și nici copiilor! Chiar, mai mult, eu mi-am cerut scuze în numele meu, al lui Reghecampf și al familiei pentru tot ceea ce s-a întâmplat!

Fiecare este pe drumul lui fericit și asta înseamnă final de probleme ptentru toată lumea. Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese. Eu, una, nu am!', a explicat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 15 ani de căsnicie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au depus actele de divorț în octombrie 2021, după 15 ani de căsnicie. Din relația impresarei cu antrenorul s-a născut un fiu, pe nume Bebeto, în prezent, în vârstă de 14 ani.

Judecătoria Buftea a admis atunci cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton