Cine e bărbatul alături de care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai. Cum a fost surprinsă sexy-impresara

 Raiciu Adriana
.

În urmă cu doar câteva zile, mai exact în data de 17 decembrie, Anamaria Prodan a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Vedeta de televiziune și-a dorit să-și sărbătorească ziua în Dubai, alături de persoane extrem de importante. În imaginile postate pe rețelele de socializare, sexy impresara a fost suspect de apropiată de un milionar. Cine e bărbatul alături de care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere. Încă de la miezul nopții, sexy impresara a fost asaltată cu mesaje, dar și cu surprize. I-au fost aduse cadouri, flori, tort, iar apropiații au făcut-o să se simtă cea mai importantă.

269452098_589183745479618_7561472547209376249_n269452098_589183745479618_7561472547209376249_n

Imaginile de la ziua de naștere a vedetei au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii au fost surprinși să vadă că aceasta pare apropiată de un bărbat. Ei bine, se pare că acesta nu este un nou iubit, ci un bărbat pe nume Dragoș, un mai vechi partener de afaceri.

Citește și: Anamaria Prodan a depus două plângeri penale împotriva lui Reghe:'Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț'

Citește și: Anamaria Prodan a depus două plângeri penale împotriva lui Reghe:'Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț'

Citește și: Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole:„E foarte drăguță, eu mor după ea’

Citește și: Ce avere are Cătălin Botezatu. Ar fi estimată la 100 de milioane de euro:'Nu o să ascund…'

Cine e bărbatul alături de care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai

Deși Anamaria Prodan nu și-a mai sărbătorit ziua de naștere alături de Laurențiu Reghecampf, a dat o petrecere în Dubai. Au venit oameni apropiați ai vedetei și a fost asaltată cu mesaje extrem de frumoase, dar și cu diferite cadouri.

Imaginile de la ziua de naștere a impresarei au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii au fost surprinși să o vadă pe aceasta în prezența unui bărbat, pe tot parcursul serii.

Ba chiar mai mult, internauții s-au gândit că Anamaria Prodan și-a găsit alinarea alături de o persoană. Supriză! Bărbatul se numește Dragoș și este un mai vechi partener de afaceri. Așadar, deocamdată nu putem vorbi despre un nou iubit.

Chiar în urmă cu ceva timp, vedeta declara faptul că este pregătită pentru o nouă relație, după despărțirea de soțul ei.

‘Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.’, a declarat Anamaria Prodan.

Cum arată bărbatul perfect pentru Anamaria Prodan

Cât despre bărbatul perfect, fosta partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf spunea își dorește ca omul de lângă ea să fie extrem de puternic. Atunci când intră într-o încăpere, toată lumea să știe că a venit însoțită de soțul sau de iubitul ei.

‘Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie’, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton