Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto: "Este mascarada pe care o face să ascundă mizeriile "

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț. Cei doi au decis să se despartă la scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele. Anamaria și Reghe au împreună un băiat, pe Bebeto. Antrenorul a solicitat custodia comună și dreptul ca fiul său să îl viziteze la domiciliu său din Craiova.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Reghe ar fi trebuit să se întâlnească vineri, 15 aprilie, la Judecătoria Buftea, având loc o nouă înfățișare în baza Ordonanței președintiale pe care Reghe a introdus-o. Chiar și așa, s-a obținut o nouă amânare în legătură cu înfățișarea custodiei lui Laurențiu Reghecampf.

Reghe si AnamariaReghe si Anamaria

Anamaria Prodan nu poate trece peste faptul că Reghecampf și-a părăsit familia pentru a-și reface viața alături de noua iubită. Antrenorul are o relație cu Corina Caciuc, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Impresara i-a adus numeroase acuzații încă soțului ei și susține că familia ei este dezamăgită de acțiunile lui Reghe.

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:”Este dintr-o altă lume…”

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…'

Citește și: Cu ce se ocupă familia fraților Tate.Tatăl lor a fost campion mondial la șah

Citește și: Profesorul român condamnat la 8 ani de închisoare în China a fost eliberat!Mesajul emoționant al lui Marius Balo

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se luptă pentru custodia lui Bebeto

Laurențiu Reghecampf a solicitat, prin avocații săi, custodie comună și dreptul ca fiul său cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr. să-l viziteze la domiciliul său din Craiova, în baza unei Ordonanțe președințiale. Vineri, 15 aprilie, trebuia să aibă loc la Judecătoria Buftea, dar aceasta a fost amânată. Potrivit avocatului lui Reghe, Anamaria Prodan ar fi refuzat vizita autorității tutelare.

Azi a fost procesul pentru Ordonanța președințială pentru programul minorului. Aceste procese nu apar pe portal, sunt ținute la secret pentru a fi protejat minorul.

S-a discutat stabilirea unui program de vizitare a minorului în condițiile în care lui Laurențiu Reghecampf nu i s-a permis constant să-și vadă copilul. Ei au provocat o amânare pentru că, dimineață, doamna Anamaria Prodan nu a permis vizita autorității tutelare.

A fost amendată cu 500 lei și i s-a pus în vedere că se va efectua, din nou, vizita. Dacă nu va permite iar vizita, va fi amendată cu maximum. I s-a dat termen 13 mai,  dată la care se va efectua vizita la ambele domicilii', a precizat Adrian Căvescu, avocatul lui Laurențiu Reghecampf, pentru Click!

Anamaria Prodan nu i-ar permite lui Reghe să își vadă fiul fără ca ea să fie prezentă

Surse din apropierea antrenorului de la CSU Craiova au declarat pentru sursa citată mai sus că Anamaria Prodan nu este de acord ca Bebeto să se întâlnească singur cu tatăl lor. Impresara isi dorește ca antrenorul să își vadă fiul doar în prezența ei, la Snagov.

Ana refuză să-l vadă pe Bebe cu el. Poate să-l vadă când vrea ea și numai unde vrea ea. De asta a făcut și Ordonanță președințială. Ea cere și la divorț că Reghecampf are voie să-și vadă copilul numai la Snagov, doar în prezența ei. El nu dorește așa ceva. Vrea să aibă timpul lui cu copilul, Bebeto să vină și pe la el, să petreacă timp împreună'.

Anamaria Prodan:' Este mascaradă!'

Ulterior, impresara a explicat de ce înfățișarea de la Tribunalul de la Buftea a fost amânată. Anamaria Prodan a declarat că autoritatea tutelară a venit la ea acasă, dar că s-a greșit adresa și că nu este bună procedura. Mai mult, vedeta a avertizat că, dacă Reghe nu va accepta să divorțeze la notar, ea și familia ei va spune tot.

Nu există așa ceva. Reghe nu a mai fost acasă de mulți ani. Nici la copil, nici la mine … ce am declarat eu în ani a fost doar ca să-i salvez imaginea! Cei de la autoritatea copilului au venit azi și mi-au spus ca este greșită adresa și că nu este ok procedura! Am vorbit cu doamnele și aștept să văd cum se procedează.

Nu este mare lucru de făcut decât să vină să vadă dacă Reghe Jr are condiții bune de trai. Este mascarada pe care Reghecampf o face sa ascundă mizeriile pe care le-a făcut în ani. Dacă nu vine să divorțăm la notar, căci mă rog de el de foarte mult timp, atunci ne vedem nevoiți noi, familia, să dezvăluim toată mizeria pe care a făcut-o și nu cred că mai scoate capul în lume.„, a declarat Anamaria Prodan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton