Anamaria Prodan s-a pozat alături de Diana Șoșoacă. Ce mesaj a transmis impresara: "Surprize, surprize..."

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan a intrat în politică de curând, iar acum este liderul organizației de femei a partidului Alianța Pentru Patrie, condus de Codrin Ștefănescu. Impresara și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de senatoarea Diana Șoșoacă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna octombrie, Anamaria Prodan a anunțat într-un mesaj publicat pe Instagram, că intră în politică. Aceasta s-a încrisc în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie. Vedeta a declarat că vrea să lupte pentru a schimba felul în care femeile sunt privite în societate.

diana sosoaca si prodancadiana sosoaca si prodanca

Impresara este activă în mediul online, acolo unde o mulțime de fani care o urmăresc. Recent, Anamaria Prodan a postat o imagine pe Instagram unde apare alături de Diana Șoșoacă, semn că cele două ar pregăti o alianță. La descrierea pozei, vedeta a menționat că ambele sunt femei puternice.

Citește și:Elena Merișoreanu dezvăluie ce aveau în comun Anamaria Prodan și mama ei:”Ionela era nebună rău!”

Citește și:Cum a reacționat Bebeto după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:”Trebuie să își respecte părinții”

Citește și:Ce a pățit Oana Pellea aseară, într-un taxi, în București:”Mi s-a făcut frică”

Citește și:Ramona de la Clejani este însărcinată a patra oară:”Îmi doresc băiat”

Anamaria Prodan s-a pozat alături de Diana Șoșoacă

Anamaria Prodan continuă să surprindă pe toată lumea. Vedeta a anunțat în luna octombrie că a intrat în politică, iar acum face parte din partidul Alianța pentru Patrie. Recent, impresara a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de senatoarea Diana Șoșoacă.â

Poza cu cele două i-au luat prin surprindere pe internauți. De asemenea, Anamaria a postat și un mesaj alături de imaginea cu Diana Șoșoacă. „Surprize, surprize… Câtă putere și demnitate există aici?', este mesajul scris în dreptul imaginii. Cele două sunt îmbrăcate în negru, iar fanii au avut numai complimente la adresa celor două.

Anamaria Prodan a intrat în politică

În luna octombrie, Anamaria Prodan a anunțat că se va implica în domeniul politicii. Mai exact, vedeta a acceptat propunerea partidului Alianța pentru Patrie pentru alegerile prezindențiale. Așadar, Anamaria Prodan ocupă în acest moment, funcția de președinte al Organizației de femei a partidului APP, dar și pe cea de vicepreședinte al APP pe țară. Pe 27 octombrie, Anamaria a susținut prima sa conferință de presă, la sediul partidului lui Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!', a transmis Anamaria Prodan.

Impresara vrea să facă schimbări majore în politică

De când a intrat în politică, Anamaria Prodan și-a exprimat dorința de a face schimbări majore, dar mai ales își dorește să schimbe modul în care sunt tratate femeile. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a distribuit pe Instagram și un protest organizat de centrul Filia, numit  „Împreună pentru siguranța femeilor'.

Anamaria Prodan vrea să aspire la cea mai înaltă funcție, și anume cea de președinte. Mai mult, vedeta a anunțat că ar putea candida chiar și la președinția țării, din partea APP. „Am schimbat la nivel național și am completat fiecare organizație din fiecare județ. Am ieșit la luptă clar, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în familia mea și în urma propriilor mele experiențe. Sunt mai determinată ca niciodată, alături de Alianța pentru Patrie să schimbăm tot ce înseamnă legi', a declarat Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton