Anamaria Prodan s-a lăsat fotografiată în sânii goi. Imaginea care a încins mediul virtual. „Nimeni nu mă poate opri”

 Lixandru Livia
.

Anamaria Prodan surpinde din nou, de data asta, cu o imagine incendiară postată pe contul de socializare. Impresara s-a lăsat pozată în sânii goi și a făcut publică poza, spre încântarea fanilor care au felicitat-o pentru cât de bine arată.

64810111_482026632622433_2213172398243446784_o64810111_482026632622433_2213172398243446784_o

Anamaria Prodan arată spectaculos, după ce a slăbit foarte mult.  Pentru ședința foto, impresara a purtat o costumație nonconformistă și a ales ca accesoriu o coroană. „Nimeni nu mă poate opri! 💫💪🥰”, a scris Anamaria Prodan, în dreptul imaginii.

Familia Reghecampf revine pe micile ecrane cu un nou reality show

Anamaria și Laurențiu au semnat un acord extraordinar cu Antena Stars și urmează să revină pe micile ecrane cu un nou reality show filmat pe axa: București – Milano – Las Vegas – Dubai. Impresara a făcut primele declarații și mărturisește că este încântată de proiectul în care se implică alături de familia ei.

Filmările au început deja, iar premiera show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului' e programată pentru luna februarie.

Reality show-ul ce va avea marea premieră în luna februarie la Antena Stars, surprinde imagini din viaţa cuplului Anamaria şi Laurenţiu, dar şi ale copiilor acestora şi se vor desfãşura pe mai multe continente, o echipă de filmare însoţindu-i pe aceştia 24 de ore din 24.

Viața de familie și problemele legate de fotbal au făcut-o pe Anamaria Prodan să renunțe la ultimul show TV pe care-l prezenta. Ea a avut timp de două sezoane contract cu Pro TV pentru emisiunea concurs „Gospodar fără pereche’, dar în luna octombrie a anului trecut a cerut rezilierea angajamentului. „Chiar nu mai puteam să fac față’, explica Ana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton