Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, despre averea Ionelei Prodan: "Să ia exemplu de la mama mea..."

 Raiciu Adriana
.

Acum câteva zile, Gheorghe Turda făcea declarații neașteptate despre averea Ioneli Prodan. Cântărețul de muzică populară spunea despre regretata artistă că nu ar fi avut cum să facă atâți de mulți bani doar din muzică. Ei bine, în urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a reacționat și a decis să îi dea replică bărbatului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Turda și mama Anamariei Prodan au împărțit de multe ori aceeași scenă și au mers împreună în multe turnee. Astfel, cei doi deveniseră prieteni apropiați și știau multe lucruri unul despre celălalt. Însă, în urmă cu doar câteva zile, cântărețul a făcut o dezvăluire neașteptată despre averea Ionelei Prodan. Mai exact, a spus că regretata artistă nu ar fi avut cum să câștige atâți de mulți bani din muzică.

gheorghe-turdagheorghe-turda

În urmă cu puțin timp, fiica Ionelei Prodan a avut o primă reacție și a decis să îi dea replică solistului. Iată ce spune Anamaria Prodan despre averea mamei sale.

Citește și: Gheorghe Turda, apropiatul Ionelei Prodan, adevărul despre averea regretatei artiste: „Nu avea cum să câștige atâția bani'

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Reghe a spus că trebuia să se despartă de ea, odată cu episodul Alexa:„De ce a mai stat trei ani în petreceri?

Citește și: Cum arată acum fetele adoptate de Elena Cârstea, după 14 ani în America.Sanda și Adriana sunt militari în armata Statelor Unite

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani:'O imensă fericire'

Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, după ce acesta a comentat averea Ionelei Prodan

Gheorghe Turda a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit atât despre viața sa personală, cât și despre cea profesională. Printre altele, cântărețul a adus-o în discuție și pe fosta lui colegă de scenă, Ionela Prodan. Mai exact, solistul a vorbit despre averea acesteia și a spus că nu ar fi avut cum să facă un milion de euro doar din muzică.

La câteva zile după aceste declarații, Anamaria Prodan a decis să îi dea replică lui Gheorghe Turda. Fiica Ionelei Prodan spune că mama ei era atât cântăreață, cât și femeie de afaceri. De asemenea, i-a sugerat cântărețului să o ia ca exemplu pe fosta lui colegă.

„Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri. Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Si să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea”a declarat Anamaria Prodan, potrivit Click.

Ce spunea Gheorghe Turda despre averea Ionelei Prodan

Interpretul de muzică populară vorbea deschis despre averea Ionelei Prodan, în cadrul unui podcast. A ținut să sublinieze că nici macar maneliștii nu fac un milion de euro din muzică.

Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire', a declarat Gheorghe Turda.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton