Anamaria Prodan, după ce a depus plângere împotriva lui Reghe: "Eu îl revedeam după 13 ani tot ca pe un soare. Nu regret nimic"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct unei căsnicii de 15 ani. Cei doi se cunoașteau de mult timp, dar după 13 ani s-au revăzut și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalat. Spre surprinderea multora, relația lor a luat sfărșit, iar Anamaria Prodan își dorește să divorțeze cât mai repede de Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a arătat în nenumărate rânduri că este o femeie puternică. Cu toate acestea, slăbiciunea impresarei este familia ei. După despărțirea de Reghecapf. viața acesteia s-a schimbat radical. Recent, fosta prezentatore tv a vorbit despre momentele frumoase petrecute alături de încă soțul ei. De asemenea, Anamaria a clarificat situația și a dezvăluit dacă este sau nu într-o relație în prezent.

anamaria prodananamaria prodan

Anamaria Prodan a trecut prin numeroase momente dificile, dar întotdeauna a reușit să se vindece de toate rănile din trecut. Acum, impresara se bucură de viață alături de cei trei copii ai săi. Fericită sau dezamăgită, vedeta susține că a avut de învățat din fiecare situație.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală:”Îi e frică de partaj”

Citește și:Laurențiu Reghecampf, chemat de urgență în România. Anamaria Prodan:„Să vină odată să divorțăm ca să închidem circul'

Citește și: Când se difuzează Tu urmezi!, emisiunea lui Dan Negru de la Kanal D

Citește și: Jean de la Craiova joacă într-un film alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu:„Cred că am primit o palmă sau două'

Anamaria Prodan, despre începuturile relației cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior. Vedeta așteaptă cu nerăbdare ca procesul de divort să se încheie și să devină o femeie liberă.

Invitată în emisiunea moderată de Cornelia Ionescu, impresara a vorbit despre fosta ei căsnicie și și-a adus aminte ce a reprezentat pentru ea și familia ei Laurențiu Reghecampf. Fiica Ionelei Prodan și-a adus aminte cu nostalgie de momentul în care l-a revăzut pe Reghe după 13 ani.

„Nu m-am gândit niciodată, nici în cel mai urât vis. Încă soțul meu era Soarele familiei noastre. Nu ne-am gândit niciodată. Ca o femeie cu capul pe umeri am închis ochii, am reparat ce se putea repara, am vorbit, am explicat.(…) Am reparat împreună, fiecare cum a știut, cum a putut. Eu am fost lider și asta nu este ceva rău! Noi ne-am completat foarte tare unul pe celălalt. El neavând talentul oratoric și forța de a ridica totul foarte sus, eram eu. El era un tip super liniștit. Așa l-am perceput cel puțin toată viața. Acum eu nu mai recunosc nimic. Nu este omul de care eu m-am îndrăgostit și pe care l-am divinizat, a mărturisit Anamaria Prodan, în exclusivitate la WOWnews.

Între impresara si antrenorul de fotbal a existat o chimie specială. „Ne-am întâlnit la Koln prima dată și când l-am văzut, bine eu îl revedeam după 13 ani și a fost așa ca un Soare. Tocmai de aceea el a fost Soarele nostru. A fost frumos și nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt aș schimba atitudinea mea față de ce a fost greșit”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Mama a avut un singur of”

Ionela Prodan s-a stins din viață în 2018, lăsând în urma ei multă durere. Anamaria Prodan i-a fost alături mamei sale în ultimele clipe de viață. Vedeta a declarat că atunci a fost și momentul în care mariajul ei cu Reghe a început să se destrame. Fosta prezentatoare tv a povestit că mama ei a plecat dintre noi cu o mare durere legată de ginerele ei.

Am stat lângă ea secundă de secundă. Am avut noroc în perioada aceea că foarte mulți din presă au respectat intimitatea noastră. Știu că a închis ochii fericită, cu un singur of pe care îl știam și noi acasă: Laur, a povestit ea.

Anamaria Prodan a spus adevărul despre relația cu Ibrahim, bărbatul despre care s-a scris că ar fi iubitul ei

Impresara așteaptă cu nerăbdare să devină o femeie liberă. În ultima perioadă, vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini alături de medicul esteticia Ibrahim Ashary. În ciuda zvonurilor legate despre o posibilă relație de iubire între cei doi, Anamaria Prodan a dezvăluit că sunt prieteni buni.

„Ibrahim este prietenul meu. Domnul doctor îmi este foarte foarte bun prieten, am discutat să deschidem o clinică în România. Bebe și toți prietenii mei îl cunosc pentru că avem același anturaj, locuim în același loc, ne vedem zilnic, mâncăm zilnic, facem planuri zilnic.”, a mai spus vedeta.

În ceea ce privește o nouă relație, vedeta susține că momentan își dorește să fie o femeie liberă. Anamaria Prodan a explicat că în prezent nu are nicio relație. Sunt singură! Am trei numere de telefon pline, dar trebuie să fiu un om liber. Se fac doi ani de când mă rog cu cerul și cu pământul că vreau să divorțez, la notar, fără să știe nimeni.(…) Nici nu știu când e procesul, m-am detașat de tot și avocații mei se ocupă de restul„, a conchis Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton