Anamaria Prodan s-a răzgândit în privința procesului de custodie: „Îl rog pe Reghe de 9 luni să vină să-și vadă copilul”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan s-a răzgândit în privința custodiei fiului ei și al lui Reghe. După ce ar fi declarat că vrea custodia exclusivă a lui Bebeto, sexy-impresara susține că nu e adevărat. Ba din contră, ea a declarat acum că l-ar ruga pe antrenorul de la Universitatea Craiova să-și vadă fiul care ar suferi după lipsă tatălui său. Iată ce spune agentul FIFA despre proces!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan s-a răzgândit în privința custodiei fiului ei și al lui Reghe. Luni, pe 7 februarie, atunci când a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț de Reghe, niciunul dintre ei nu s-a prezentat la tribunal. Atunci, în presă au apărut mai multe declarații care ar fi fost venite din partea impresarei și a antrenorului. Acestea arătau că ea ar fi cerut custodia exclusivă a lui Bebeto, lucru pe care-l neagă însă acum.

anamaria-prodan-razgandit-1anamaria-prodan-razgandit-1

Luni, pe data de 7 februarie, a fost stabilită prima înfățișare în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Însă, cum niciunul dintre ei nu s-a prezentat la tribunal, procesul a fost amânat chiar pe ultima sută de metri. Atunci, Anamaria Prodan ar fi declarat pentru Fanatik că va face tot ce-i stă în putință ca Reghe să fie decăzut din drepturile părintești și ca ea să obțină custodia totală. Între timp, se pare că impresara s-a răzgândit. Tot atunci, agentul FIFA spunea că antrenorul ar trebui să-i plătească lui Bebeto 5.000 de euro pe lună.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal după primul termen de divorț:„Va fi decăzut din drepturile părintești. O să i-l iau pe Bebeto!'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghe, în plin scandal de divorț:”Toată viața am să-l iubesc”

Citește și: Cum arată mormântul lui Florian Pittiș, la 15 ani de la moartea sa.Nu a fost uitat de apropiați

Citește și: Cum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii, după ce a rămas văduv:„Soția avea grijă de familie, eu eram cu adusul banilor'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan s-a răzgândit în privința custodiei fiului ei și al lui Reghe

Așadar, Anamaria Porodan susține acum că nu ar fi depus nicio cerere de custodie exclusivă în privința fiului ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, spune ea, se roagă de Reghe să vină să-l viziteze pe Laurențiu Jr. sau Bebeto, așa cum îl alintă familia, pentru că băiatului i-ar fi dor de tatăl lui.

Anamaria Prodan a negat vehement declarațiile apărute luni în presă. Vedeta susține că nu a făcut nicio cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf, pentru că nu-și dorește asta. Ba din contră, spune că-l roagă pe antrenor de 9 luni să vină să-l viziteze. Tot ea a susțnut că nu-i va permite niciodată lui Bebeto să-și judece tatăl, indiferent de situație.

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!', a transmis Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf

În continuare, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf nu ar fi reușit să se mențină în „lumea' pe care ea l-ar fi crescut. Aceasta e de părere că antrenorul nu ar avea respect nici față de el și nici față de familie.

„Reghecampf nu a reușit să se mențină în lumea unde, artificial, l-am crescut ca să poată intra. Lumea mea și a copiilor mei este alta. Lumea mea are demnitate, credință în lucrurile sfinte, și anume familia, respectul, pe care el nu îl are nici față de el, vezi unde se zbate azi…', a adăugat impresara.

„Îi știam slăbiciunile și le acopeream'

Iar declarațiile Anamariei Prodan nu s-au oprit aici. Aceasta a mai susținut că încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, ar fi „victima unui anturaj' în care ar fi intrat în urmă cu ceva timp.

„Ideea este că ne pare tare rău pentru el… am fost conștientă de lui, îi știam slăbiciunile și le acopeream, am încercat să-l învăț să tacă, căci dacă vorbea era ușor de păcălit.

(…) Îmi pare tare rău, căci încă vreau să cred că este victima tuturor din acest anturaj în care a intrat. Dar cum îți așterni, așa dormi. Nu i-a plăcut să doarmă alături de familia lui în palat…', a continuat aceasta.

Ce spune impresara despre pensia alimentară

Printre altele, Anamaria Prodan a vorbit și despre pensia alimentară, după ce s-a scris că ea ar intenționa să-i ceară lui Reghe, la divorț, Craiova o pensie alimentară de 5000 de euro pentru fiul lor.

„Reghecampf își merită soarta și este păcat (chiar ne pare rău) că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu. Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi!

Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămâna pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine. Decent, dar la cum este construit Reghe … îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum', a mai declarat vedeta.

„Respectul pentru pentru Reghecampf e minus infinit'

În încheierea declarațiilor, Anamaria Prodan a transmis că nici ea și nici familia ei nu i-ar mai oferi niciun gram de respect lui Laurențiu Reghecampf.

„Ca să ajungi să-ți folosești copilul cel mare să te poți ascunde prin taverne în Grecia și să-ți minți familia că ești la rugăciune la biserici… ești jalnic. Dumnezeu are grijă de tine! Ca să ajungi să intri în biserică să sărbătorești 15 ani de căsnicie cu cununa pe cap în fața altarului și, la 5 zile, să sustragi tot din casă, să fugi la … , (…) este cumplit pentru oricine!

Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a înțeles Reghecampf este că atunci când pierzi respectul tuturor ești 0 barat', a spus în încheiere Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton