Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan. Vor cânta artiști de renume

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei, regretata artistă Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară s-a stins din viață s-a stins din viață în 2018, iar pe 6 octombrie urma să împlinească 75 de ani. Cu aceasă ocazie, impresara îi va organiza mamei sale un parastas cum nu s-a mai văzut la cimitirul Bellu. La eveniment vor cânta zeci de artiști care au îndrăgit-o pe Ionela Prodan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionela Prodan și Anamaria Prodan au avut întotdeauna o relație apropiată, iar moartea artistei a îndurerat-o pe impresară. În ziua în care artista ar fi împlinit 75 de ani, Anamaria Prodan a organizat un parastas mare. Vedeta nu a ținut cont de bani și a plănuit să facă eforturi mari pentru ca evenimentul să fie unul de neuitat.

ionela prodanionela prodan

Ionela Prodan este înmormântată la cimitirul Bellu, iar Anamaria Prodan are grijă ca locul de veci al mamei sale să fie întotdeauna îngrijit. Vedeta nu a uitat de ziua de 6 octombrie, când mama sa ar fi împlinit 75 de ani, iar cu această ocazie organizează un mare parastas.

Citește și: Anamaria Prodan, despre ultimele clipe de viață ale mamei sale, Ionela Prodan:”A închis ochii cu un singur of: Laur”

Citește și: Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan:„Asta este drama vieții mele, nu divorțul'

Citește și: Drama lui Alex Bogdan. Mama lui a murit, când actorul era la filmări:„Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, imagine adorabilă cu fiul lui, Liam.Cum i-a surprins Corina Caciuc pe stradă, la plimbare

Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018. Interpreta de muzică populară a avut o relație apropiată cu fiicele sale, în special cu Anamaria Prodan, care a fost alături de ea până în ultimele clipe de viață.

Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani, iar cu această ocazie, fiica sa îi pregătește un mare parastas. 'Fac parastas mare, la cimitir', a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.

Ionela Prodan a avut o carieră strălucită, iar de-a lungul anilor a primit numeroase premii. O boală incurabilă a învins-o pe mama Anamariei Prodan, la vârsta de 70 de ani. Impresara a făcut eforturi mari pentru a o salva pe îndrăgita artistă. Ionela Prodan s-a stins din viață la Spitalul Elias din Capitală.

Anamaria Prodan, parastas nemaipomenit la cimitirul Bellu

Anamaria Prodan i-a cerut Gabrielei Lucuțar, care deține o firma de pompe funebre, pentru a se ocupa de organizarea parastastului. Impresara plănuiește să organizeze un parastas mare chiar lângă mormântul în care se odihnește Ionela Prodan.

'Cum era ziua ei de naștere, și, cum știam că Ionela Prodan iubea mâncarea românească și dulciurile, românești sau exotice, Anamaria voia să facă ceva special. Eu, cum sunt atentă la doleanțele clienților mei, mai ales când vine vorba de prieteni de-ai mei, așa cum e Anamaria Prodan, când am vorbit cu ea despre parastas, spunea că i-ar plăcea să fie ca pe vremuri, atunci când Ionela Prodan petrecea cu prietenii și familia, la ziua ei.

Ea credea că e imposibil, dar chiar dacă e foarte greu să organizăm, vom face așa cum și-ar fi dorit regretata ei mamă. Nu i-am zis că facem până nu știam sigur că este posibil, dar am rezolvat. Nici Anamaria nu se așteapta să fie ce se pregătește', a povestit Gabriela Lucuțar pentru sursa citată.

Meniu tradiționat românesc la parastasul Ionelei Prodan

Anamaria Prodan își dorește ca marele eveniment să iasă ca la carte. Așadar, pentru parastas va fi pregătit un meniu cu mâncare tradițională românească.Ionela Prodan își sărbătorea în fiecare ziua de naștere invitându-și prietenii și familia. De asemenea, nu vor lipsi nici mâncărurile cu aperitiv tradiționat românesc. 'Va fi, normal, brânză, ceapă și slănină pentru amatorii de asemenea lucruri', precizează Gabriela Lucuțar.

Totodată, mari artiști de pe scena muzicii populare românești vor cânta la parastasul Ionelei Prodan. 'Am vorbit cu doamna Elena Merișoreanu și mi-a spus că i-a chemat pe Corina Gheorghe. Ștefania Rareș. Constantin Măgureanu. Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu. Mărioara Man, Mărioara Lincan. Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu și alții. Toți au confirmat că vor veni, iar Maria Cârneci așteptăm să confirme.Ionuț Sidău, cel care imită vocea artiștilor de muzică populară, va face o piesă de-ale Ionelei Prodan, ca și când ar fi ea acolo. Elena Merișoreanu va cânta Fetele mele…', a mai dezvăluit aceasta.

Sursa foto: Arhiva VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton