Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă: „Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate”. Ce mesaj are pentru Reghe

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a scos la iveală câteva „picanterii' din viața intimă. Impresara a susținut că, în general, în viață a făcut de toate, dar nu a avut nicio exeriență de sex în grup. Printre altele, vedeta a vorbit și despre copilărie, despre regretata sa mamă și despre singurele lucruri care o fac să plângă. De asemenea, ea a avut un mesaj și pentru încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin divorț. Iată confesiunea agentului FIFA!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a dezvăluit câteva „picanterii' din viața sa intimă. Sexy-impresara a povestit că nu a făcut niciodată sex în grup, deși nu este genul de persoană care se ferește de provocări. Totodată, ea a vorbit public și despre modul în care a fost crescută, despre lecțiile primite în copilărie și despre lucrurile care o fac să plângă. Printre altele, ea a avut un mesaj și pentru Laurențiu Reghecampf, tatăl fiului ei.

anamaria-prodan-viata-intima-9anamaria-prodan-viata-intima-9

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici pe YouTube. Impresara a dezvăluit ce detalii din viața personală i-au oferit duritatea de a face carieră în lumea sportului, una dominată de bărbați. Deși e o femeie puternică, vedeta a recunoscut că are momente când plânge, dar pentru ea asta nu reprezintă o slăbiciune.

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…'

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie'

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei:„Mă bătea de mă rupea!'  

Citește și: Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți:„O să vină și nunta, însă…'

Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă

Anamaria Prodan s-a descris drept „un soldat universal perfect'. Vedeta susține că e sigură pe ea, motiv pentru care consideră că nu are motive să fie modestă sau să lase capul jos. În ultima perioada, aceasta a observat că „lista' ei de prieteni s-a împuținat.

„Eu sunt un soldat universal perfect. Eu sunt sigură pe mine, nu am de ce să fiu modestă sau să las capul jos. Capul plecat, sabia îl taie! Din miile de prieteni care mâncau la casa mea și le plăteam eu mesele la restaurant, în ultima vreme, am observat că mai am maximum 5, cel mult 10 cu bătaie lungă. Asta e', a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii online.

„Sex în grup n-am făcut niciodată'

Tatăl Anamariei Prodan a activat ca milițian, iar apoi a lucrat ca avocat. Acesta și-a dorit foarte mult ca vedeta să fie băiat, astfel că a crescut-o ca unul. Fire îndrăzneață, sexy-impresara a povestit că a încercat toate chestiile în viață, dar nu a făcut niciodată sex în grup.

„Tata și-a dorit foarte tare să fiu băiat. Neavând ce să facă, m-a crescut ca un băiat. După ce mă duceam la poligon cu tata, fetele mă întrebau de ce vorbesc de arme, pistoale. Fetele fugeau de mine, băieții făceau roată în jurul meu. N-am avut păpuși niciodată. Mi-am ales întotdeauna tot ceea ce a fost mai greu în viață. Am jucat fotbal, tata era fericit că joc fotbal.

Am încercat toate chestiile în viață, mai puțin astea de sex. Sex în grup n-am făcut niciodată', a adăugat ea.

De ce n-a vrut să-i calce pe urme mamei sale în muzică

Anamaria Prodan a avut o relație minunată, de mamă-fiică, cu regretata Ionela Prodan. A iubit-o extrem de mult și o poartă în permanență în suflet. În cadrul podcast-ului, aceasta a explicat de ce nu a dorit să-i calce pe urme cântăreței în cariera în muzică.

„Toți erau copiii marilor cântăreți. Irinuca Loghin, Ionuț Dolănescu, nu puteam să fiu la fel. Am făcut pian, o școală de muzică, dar nu aveam cum să mă ridic la nivelul mamei. Cânt la petreceri, știu repertoriul de muzică populară al tuturor cântăreților. Mi-am dorit să scap de titulatura de „fiica Ionelei Prodan'.

Mama mi-a zis că mereu trebuie să stau cu capul sus și să nu uit niciodată că sunt om! Banii se fac și se duc', a explicat impresara.

Impresara n-ar fi vrut ca Ionela Prodan să vadă divorțul de Reghe

În continuare, Anamaria Prodan a scos la iveală mai multe detalii nebănuite despre mama ei, regretata Ionela Prodan. Printre altele, impresara a susținut că n-ar fi vrut ca artista să vadă divorțul de Laurențiu Reghecampf, dacă ar mai fi trăit, pentru că, spune ea, cântăreața l-a iubit ca pe propriul copil.

„Mama dădea foc la bucătărie, era „ocnă', nu putea nimic. Tata gătea de trei ori pe săptămână. Dar și mama a învățat în ani să gătească. Eu am copilărit la Dăbuleni, mama îmi aducea rochițe de peste tot din lume, din Mexic, din orice țară. Mamaie nu mă lăsa să le port la țară, zicea că sunt «bune», până le purtam, îmi rămâneau mici.

Ce n-aș fi vrut să vadă mama dacă mai trăia? Divorțul și nenorocirile pe care le face Reghecampf, mai ales că l-a iubit ca pe copilul ei. Poate că mai bine că s-a dus așa, cu amintirea unui bărbat al meu, cu mici scăpări, eu ieșeam mereu să spun că „e cel mai bun bărbat de pe pământ' chiar dacă îmi greșea. O făceam pentru copii și familie', a mai spus agentul FIFA.

Anamaria Prodan a recunoscut că plânge, uneori

Anamaria Prodan a recunoscut că, uneori, plânge. Pentru ea, lacrimile reprezintă putere, nu slăbiciune, iar copiii au „îmblânzit-o mult'.

„Plâng când îmi strâng copiii în brațe, plângem toți. Plânsul e putere, nu slăbiciune. Copiii m-au îmblânzit mult. Înaintea lor, treceam ca un tanc peste orice! Nu mă interesează ce spunea și ce spune lumea, că sunt așa și pe dincolo, ci doar ce știu eu despre mine și ce spun copiii mei', a explicat aceasta.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton