Anamaria Prodan nu regretă nimic în viață: "Dacă m-aș naște de 10 ori, aș face fix același lucru". Sexy-impresa trăiește fiecare clipă

 Pirvu Cristina
.

Anamaria Prodan ocupă în ultimele zile primele pagini ale ziarelor după ce l-a lovit cu pumnul în față pe antrenorul Dan Alexa. Ea a dezvăluit acum că nu regretă nimic în viață!

Sexy-impresara e conștientă că a greșit lovindu-l în față pe Dan Alexa. A ocupat primele pagini ale ziarelor și publicațiilor din România cu o știre care nu îi face cinste, după cum a și declarat, dar ea își vede în continuare de viață. E fericită pentru ce a realizat, pentru familia ei, pentru copii, dacă s-ar naște de 10 ori, același lucru l-ar face.

Eu sunt Anamaria Prodan! Eu sunt numărul 1 în țara asta în ce fac eu acum și în momentul în care pui în orice ziar sau site numele meu se fac milioane de vizualizări. Eu vând. Eu vin din rândurile presei, înțeleg. După ultimele evenimente din viață mea am pe cineva care îmi gestionează paginile de Intagram. Îmi zice să mai șterg din comentarii și să facem contul privat. Am zis nu. Eu sunt o persoană publică, am conturile publice, nu mă interesează ca mă înjură lumea, oamenii sunt frustrați. Nu mă uit, îmi trăiesc viața frumos', spune Anamaria Prodan pentru protv.ro.

Impresara spune că nu regretă nimic în viață. Daca m-aș naște de 10 ori, aș face fix același lucru. Pentru mine contează să trăiești clipa. Avem o viață atât de scurtă, e important să lași ceva în urma ta. Eu am lăsat în urma mea o familie fericită, copii, sunt împlinită din toate punctele de vedere, am un bărbat fabulos, mai mult de atât, l-aș mania pe Dumnezeu…', adaugă vedeta.

Întrebată care sunt cele trei calități ale sale de care este cel mai mândră, vedeta a spus: Frumusețe, modestie și inteligenta 🙂 Uite-mă, cum să nu te îndrăgostești de mine?!', a glumit Anamaria.

Anamaria Prodan și Dan AlexaAnamaria Prodan și Dan Alexa

Anamaria Prodan a divorțat? Povestea de dragoste dintre sexy-impresară și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, e demnă de un film!

În aceste zile, un conflict petrecut între Dan Alexa, antrenorul Astra Giurgiu și Anamaria Prodan a readus la iveală speculațiile că între cei doi există mai mult decât o relație de natură profesională – sexy-impresara l-a pocnit cu forță în plină figură, iar Alexa nu a reacționat! În timp ce Anamaria Prodan a declarat că era vorba despre un conflict de muncă, o parte a presei susține că a fost o criză de gelozie a impresarei, care și-ar fi surprins „iubitul' în compania altei femei.

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton