Anamaria Prodan, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc foarte tare să scap din calvarul ăsta”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan, noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor din cauza divorțului, care se află în desfășurare. Deși primul termen a trecut de mai bine de o săptămână, cei doi sunt, în continuare, căsătoriți. Iată ce a declarat sexy-impresara despre fostul ei partener de viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format un cuplu timp de 15 ani, însă viața i-a condus pe drumuri separate. Dacă sexy impresara se visa alături de antrenor, acesta avea alte planuri! Bărbatul a preferat să își găsească fericirea în brațele unei alte femei, care îl va face, în curând, tată pentru a treia oară. În acest context, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a vorbit despre acest subiect controversat!

Anamaria-Prodan-1-2Anamaria-Prodan-1-2

Aceasta a dat din nou cărțile pe față și și-a arătat nemulțumirea față de modul în care Laurențiu Reghecampf tratează situațiile. Iată cele mai noi declarații despre divorț!

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!’. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan la nivelul feței.Pare alt om!

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.Ce i-a impus milionarului

Citește și: Cine este Arkanian de la Chefi fără limite.Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Anamaria Prodan, noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține că abia așteaptă ca procesul de divorț să se încheie pentru ca atât ea, cât și copiii săi să se distanțeze de acest subiect controversat. Ea a subliniat că își dorește ca Laurențiu Reghecampf să aibă o legătură cu fiul lor, Bebeto, și să îi ofere atenția de care are nevoie. Mai mult decât atât, sexy impresara îi recomandă fostului său partener de viață să nu se implice mai mult decât e cazul, pentru a evita anumite discuții.

'Îmi doresc foarte tare să scap din calvarul ăsta, și eu, și copiii mei. Îmi doresc ca el să aibă o legătură cu copilul lui. Domnia sa a considerat că e bine să mintă ani la rând, să facă circ și panaramă din viața copiilor, a familiei, a soției și a muncii noastre. Iar acum are și tupeul #$%#!, aș fugi în lume și m-aș ascunde în deșert. I-aș recomanda să își vadă de treaba lui, să nu ajungem la niște discuții', a spus ea la X-tra Night Show.

„Îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul'

Ăn trecut, Anamaria Prodan a subliniat faptul că nu a cerut nicio clipă ca Laurențiu Reghecampf să fie decăzut din drepturile părintești. Ba mai mult decât atât, sexy impresara susține că Bebeto trebuie să crească primind dragostea ambilor părinți. Ea a mărturisit că de câteva luni îl roagă pe antrenorul Craiovei să vină să își viziteze copilul.

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.', a spus ea pentru Click!.

Aceasta a subliniat și faptul că Bebeto suferă după pierderea tatălui, însă înțelege situația în care se află familia în prezent.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!’, a adăugat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton