Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri: "Fac parte din mai multe proiecte frumoase"

 Oana Pantazi
.

Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri. Nu mai este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan s-a lansat în afaceri cu criptomonede, iar recent a anunțat și lansarea primei sale colecții de NFT-uri unice, devenind astfel prima femeie de afaceri din România care debutează în acest business.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri. Pe plan profesional Anamaria Prodan bifează reușită după reușită, impresara debutând de ceva vreme, cu succes, în lumea criptomonedelor. Recent, aceasta a anunțat și lansarea primei sale colecții de NFT-uri unice. Proiectul Anamaria Prodan NFTs' urmează să fie lansat în data de 14 septembrie 2022 în cadrul unui eveniment organizat în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Anamaria-Prodan-Laurentiu-Reghecampf-infidelitate-11Anamaria-Prodan-Laurentiu-Reghecampf-infidelitate-11

Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri

După ce a intrat cu succes în lumea criptomonedelor, Anamaria Prodan va deveni prima femeie de afaceri din România care lansează propria colecție de NFT-uri.

Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat. În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari', a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…”

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Regele Charles și soția lui. Imagini rare cu Camilla Parker, din tinerețe

Citește și: Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Îmi pare rău pentru ea, dar…'

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini:'Acordul soțului…'

Avatarele digitale din colecția Anamaria Prodan NFTs au un design ce reproduce trăsăturile fizice ale Anamariei Prodan și combină imaginea acesteia cu utilitate în viața reală, prin furnizarea de beneficii și avantaje în trei dintre domeniile ei principale de activitate: business, fashion și sport.

A investit un milion de euro în criptomonede

Cu un an în urmă, la scurt timp după vestea divorțului, Anamaria Prodan bifa încă o reușită în lumea afacerilor, mărturisind că a investit un milion de euro în criptomonede, iar asta deoarece lumea afacerilor nu i-a fost niciodată străină.

„Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine’, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

În ceea ce-i privește averea, Anamaria Prodan a făcut niște declarații surprinzătoare. Deși mulți cred că banii ei provin în mare parte din fotbal, sexy-impresara a spus că, de fapt, e doar un hobby și că are imobiliare și crypto.

„Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…’, a continuat ea.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton