Anamaria Prodan, despre ultimele clipe de viață ale mamei sale, Ionela Prodan: "A închis ochii cu un singur of: Laur"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan a vorbit cu emoție despre ultimele clipe din viața mamei sale, Ionela Prodan. Regretata cântăreață de muzică populară a murit pe 16 aprilie 2018, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Anamaria Prodan a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva mama.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ionela Prodan avea cancer la pancreas și a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

anamaria-prodan-reghe-intimi-1anamaria-prodan-reghe-intimi-1

Ce a făcut Anamaria Prodan după ce i s-a spus că mama ei este pe moarte

„Ea mi-a spus într-o zi că obosește, ceea ce nu se întâmpla(…) când mi-a spus asta am zis să facem un set de analize. După analize, domnul doctor m-a sunat și mi-a spus că e metastază, fără nicio șansă și în două săptămâni o îngrop.

Am tras aer și i-am cerut să îmi facă o listă să știu unde pot să o tratez.(…) În trei zile am plecat în Cuba. I-am zis că are o pată mică pe ficat și că vreau să o tratăm acum(…) am rugat pe toată lumea să nu îi spună nimic.

Am tratat plămânii, s-a mutat la ficat și am plecat în Turcia să operăm.(…) Am realizat că orice am fi tratat se muta în alte parte.

Am plecat în Mexic, am plecat peste tot. Am stat cu ea secundă de secundă și i-am prelungit viața de la două săptămâni la un an jumate”, a povestit Anamaria Prodan într-un interviu acordat Corneliei Ionescu.

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă. Oana Lis:„Nu mă ajută nimeni cu el. De când e acasă…

Citește și: Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu:’N-am regrete’

Citește și: Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Ce îi reproșează cuscra lui Reghe:’Vă invit cu toată dragostea…’

Regretul cu care s-a stins Ionela Prodan

Anamaria Prodan a mai mărturisit pentru Wownews că Ionela Prodan a murit fericită, dar totuși cu un regret și un of în suflet.

„Am stat lângă ea secundă de secundă. Am avut noroc în perioada aceea că foarte mulți din presă au respectat intimitatea noastră. Știu că a închis ochii fericită, cu un singur of pe care îl știam și noi acasă: Laur”, a povestit ea.

Ionela Prodan a avertizat-o pe Anamaria în privința lui Reghecampf

Anamaria Prodan spune că a fost avertizată de către mama sa, Ionela Prodan, înainte de a-și uni destinele cu Laurențiu Reghecampf.

„A încercat atunci, la început, să-mi spună: Mamă, oamenii care nu vin din aceeași lume, sunt ca apa și uleiul. Când îi agiți se combină, când s-au oprit, când nu îi mai agiți, se ridică unul acolo (n.r sus), unul acolo (n.r jos).

Eu i-am spus: Este prima și ultima discuție, el va fi soțul meu. Toată lumea va trebui să-l accepte că de nu, toți veți avea de a face cu mine. Nu contează, mamă, tată soră. Din momentul acela n-a mai scos niciun cuvânt. L-a iubit cu toată patima! Niciodată nu i-am spus prin ceea ce trecem, ea știind întotdeauna.' a declarat Anamaria Prodan în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton