Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan: „Asta este drama vieții mele, nu divorțul”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan e profund îndurată, la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan. Sexy-impresara mărturisește că pierderea celei care i-a dat viață e, de fapt, drama vieții ei, nu divorțul de Laurențiu Reghecampf. În semn de respect și al iubirii uriașe pe care i-a purtat-o, agentul FIFA îi va face și anul acesta o pomană cum se cuvine regretatei artiste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este și acum îndurerată, la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan. Impresara o poartă veșnic în gând și în suflet pe cea care i-a dat naștere, deși, din păcate, nu se mai află printre noi. Drept dovadă, aceasta va face o pomană cum se cuvine și anul acesta, în semn de omagiu pentru regretata interpretă de muzică populară.

anamaria-prodan-pomana-ionela-prodan-1anamaria-prodan-pomana-ionela-prodan-1

Sâmbătă, pe data de 16 aprilie 2022, se împlinesc patru ani de la moartea Ionelei Prodan. Deși a trecut atâta timp, impresara nu a uitat-o nicio clipă pe regretata solistă. Rănile îi sunt încă deschise și sunt departe de a se vindeca. A iubit-o extrem de mult și a avut o relație extraordinară cu cea care i-a dat viață, fiindu-și alături și la bine și la greu.

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan:„Mama îl punea să semneze cu martori'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea'

Citește și: Mirela Vaida a anulat petrecerea de ziua fiului său deoarece toți cei trei copii sunt bolnavi:„Medicamente, termometre și diete'

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza:”Decât ipocrizia totală a unor parașute…”

Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

În urmă cu patru ani, Ionela Prodan se stingea din viață după o luptă cu o boală necruțătoare. Artista suferea de cancer pancreatic și, în ciuda eforturilor de a se salva, a decedat. Anamaria Prodan a mărturisit că și acum îi este greu și nu se poate obinșnui cu gândul că mama ei nu mai este. Conform spuselor sale, aceasta e marea ei dramă, nu divorțul de Reghe.

„Au trecut patru ani, dar tot îmi este greu, nu mă pot obișnui cu gândul. Memoria ei trebuie să rămână întotdeauna vie.

Asta este, de fapt, marea dramă a vieții mele, nu divorțul. Nu Reghecampf, nu probleme cu alți manageri, nu problemele din fotbal. Moartea mamei mele este drama vieții mele și a copiilor mei', a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan, despre pomana de patru ani a Ionelei Prodan

Anul acesta, Anamaria Prodan va încerca să-i ajute pe oamenii care au adevărat nevoie, odată cu pomana de patru ani pentru Ionela Prodan. Impresara a povestit că va duce pachetele la căminele de bătrâni. Momentan, vedeta nu știe numărul lor.

„Încă ne organizăm cu evenimentul, nu am toate detaliile. Voi duce pachetele la căminele de bătrâni. Momentan am stabilit să facem pachetele cu mâncare de post, atât. Nu știu exact numărul lor, nu am făcut un calcul exact, dar vor fi destul de multe', a continuat ea.

De asemenea, Anamaria Prodan a declarat că va merge și la cimitir, acolo unde e înmormântată Ionela Prodan. La pomana de la Cimitirul Bellu, impresara va merge alături de cei trei copii ai săi, Rebeca, Sarah și Laurențiu Jr.

„În ziua în care s-a petrecut tragedia, vom merge și la cimitir, pentru slujba de pomenire. Vom face ceea ce este creștinește, mama era credincioasă.

Ne pregătim de momentul în care o vom pomeni. Vor veni și fetele în țară. Ziua în care a murit mama mea marchează, într-un fel, și ziua de naștere a fetei mele mai mari, Rebeca. Ea este născută pe 19 aprilie', a mai spus ea.

Ionela Prodan îi apar deseori în vise Anamariei Prodan

Acum ceva timp, Anamaria Prodan povestea că mama ei, Ionela Prodan, îi apare deseori în vis, mai ales în perioadele delicate.

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis, mi-a spus: ‘Gata, ridică-te și mergi mai departe!. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut, în această dimineață, să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să ‘predau tuturor lecția despre familie și despre demnitate', spunea Anamaria Prodan pentru aceeași sursă, atunci când s-a aflat despre despărțirea dintre ea și Reghe.

Sursă foto: Instagram, Arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton