Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție: „Trebuie să...”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție. Sexy-impresara spune că doar după ce o va îndeplini, antrenorul de la Universitatea Craiova „e liber să plece'. Vedeta face noi declarații neașteptate despre încă soțul ei, dar și despre noua lui iubită. Iată ce acuzații i-a adus lui Reghe, în plin proces de divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție. Este anunțul făcut chiar de către sexy-impresară, în urmă cu scurt timp. Vedeta a susținut că după ce o va îndeplini, antrenorul Universității Craiova este „libere să plec' și să „dispară pentru 1.000 de vieți'.

anamaria-prodan-divort-conditie-1anamaria-prodan-divort-conditie-1

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în centrul atenției, în toată presa din România. Cei doi se poziționează mai mereu pe primele pagini ale ziarelor, după ce el a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că a depus actele de divorț. Tot atunci s-a aflat că Reghe are și o nouă iubită, iar aceasta este însărcinată. Antrenorul urmează să devină din nou tată anul viitor.

Citește și: Cum s-au distrat Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, în Abu Dhabi:„A pariat jumătate de milion la casino'

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită'

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express:„Nu aș putea să…'

Citește și: Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme.Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție

În plin divorț, Anamaria Prodan face noi declarații neașteptate. Impresara a transmis că e dispusă să-i acorde divorțul, doar cu o condiție. Vedeta a susținut că Reghe va fi „liber sa plece', după ce va aduce înapoi „tot ce a furat'. Astfel, ea i-a adus noi acuzații șocante încă soțului ei.

Anamaria Prodan l-a acuzat din nou pe Laurențiu Reghecampf că ar fi furat. Conform spuselor sale, ar fi vorba despre sume mari. Totodată, l-a acuzat pe antrenor că „și-ar fi bătut joc de averea copiilor lui'.

„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui', a declarat Anamaria Prodan în cadrul unui interviu.

Anamaria Prodan, despre pozele cu ea în care apare goală

Anul viitor, pe 7 februarie 2022, va avea loc primul termen de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că până atunci există și niște procese penale, în care antrenorul ar trebui să spună „unde s-au dus banii'. Totodată, ea a transmis că trebuie rezolvat și cazul pozelor cu ea în care apare goală.

„Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii.

Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara are acces la mailul lui', a mai transmis impresara.

Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe

Recent, Anamaria Prodan i-a adus acuzații grave lui Reghe în cadrul emisiunii lui Dan Capatos. Vedeta spune că Reghe ar fi furat din casă în timpul căsniciei lor de 15 ani. În plus, susține că dacă nu ar fi fost mama ei și nu ar fi purtat numele de Prodan, acum ar fi fost pe străzi împreună cu copiii din cauza lui.

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!’, susținut Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show’, de pe Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton