Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare după ce Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, a fost martor la bătaia lor: "Este disperat. Plânge încontinuu"

 Oana Pantazi
.

După ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal incredibil în plină stradă, Bebeto, fiul lor în vârstă de 14 ani, martor la conflictul dintre părinții lui, a fost extrem de traumatizat. Iată ce dezvăluiri a făcut impresara!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de vineri, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc o altercație extrem de violentă, la care, din nefericire, a fost martor și fiul lor, Bebeto, în vârstă de 14 ani, care a rămas profund traumatizat în urma acestui incident. Atunci, cei doi soți s-au bătut în fața casei, ulterior ajungând atât la Poliție, cât și la INML. Ulterior, impresara a mărturisit că fiul lor a fost foarte afectat.

baiatul-anamariei-prodan-si-al-lui-reghe-bataie-parinti-3baiatul-anamariei-prodan-si-al-lui-reghe-bataie-parinti-3

Anamaria Prodan, dezvăluiri tulburătoare despre Bebeto, după scandalul dintre ei

Filmulețul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se băteau în plină stradă s-au viralizat la scurt timp, însă, din nefericire, la tot acest scandal a fost martor și Bebeto, fiul lor minor. După scandal, impresara le-a spus polițiștilor, la audieri, Laurențiu Reghecampf a venit beat și a intrat în casa lor din Snagov, unde a lovit-o și a tras-o de păr.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML, după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul s-a ales cu mai multe răni

Citește și: Cât a fost darul la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc.Suma e impresionantă

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf:’Sper ca oamenii tăi preferați să nu se…’

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:’Ne ameninţa cu moartea pe toţi’
A doua zi după altercație, impresara a mărturisit că Bebeto este traumatizat și că, după incidentul dintre părinții săi, se teme să mai iasă din casă.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie', a declarat Anamaria Prodan, la o zi de la bătaia cu Reghecampf, conform realitatea.net.

Bebeto nu a participat la botezul fratelui său

Duminică, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, actuala lu iparteneră de viață, sși-au botezat băiețelul, pe micuțul Liam, iar urmele conclictului pe care antrenorul l-a avut cu soția lui erau încă vizibile pe chipul acestuia. La botez au participat apropiați ai cuplului, dar și Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, alături de iubita lui.

Evident, Bebeto nu a participat la eveniment, însă nu a fost uitat de fratele său mai mare, care i-a trimis un mesaj pe Instagram.

„Îmi e dor de tine, Bebe. Trebuia să fii cu noi! Abia aștept să îl vezi pe frățiorul nostru mai mic', a scris Luca Reghecampf pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apar Reghe, Corina Caciuc și Liam, fiul lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton