Anamaria Prodan, despre Reghe și prima lui soție, Mariana Pfeiffer: "Am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația"

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au reîntâlnit după mai mulți ani, însă pe atunci antrenorul de fotbal era căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Sexy impresara susține că nu s-a băgat vreo secundă în relația celor doi și chiar a încercat să afle dacă se mai poate face ceva între aceștia. Iată ce a declarat vedeta despre relația lui Reghe cu fosta soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au reîntâlnit după 13 ani, iar la vremea respectivă antrenorul i-ar fi spus că nu mai are niciun fel de legătură cu soția lui, deși aceștia erau încă împreună. Ba chiar mai mult, relația dintre Eeghe și Mariana Pfeiffer s-ar fi terminat în momentul în care fetița lor s-a stins din viață.

anamaria-prodan-2anamaria-prodan-2

Sexy impresara a vrut să afle, totuși, dacă mai există cale de împăcare între cei doi și chiar susține că nu s-a băgat vreo secundă în relația lor.

Citește și: Cine e influencerul cu care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai.Se cunoaște cu Paris Hilton

Citește și: Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul:'Viața mea merge înainte frumos'

Citește și: Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii!Primele imagini cu Radu Vâlcan și ispitele

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu:„Fără să îmi spună

Anamaria Prodan, despre Reghe și prima lui soție, Mariana Pfeiffer: „Am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația”

Anamaria Prodan susține că, înainte să formeze o relație cu Reghe, l-a întrebat dacă mai are vreo legătură cu soția lui, Mariana Pfeiffer, și dacă se mai poate ceva. Însă, antrenorul de fotbal i-ar fi spus faptul că dormeau în camere diferite și că nu mai aveau niciun fel de treabă.

'Eu știu un singur lucru, că m-am reîntâlnit după 13 ani și mi-a zis că nu mai are nicio legătură cu soția lui. Când am hotărât amândoi să mergem mai departe l-am întrebat care e legătura care o are cu soția lui, a zis că nu are nicio legătură, că dorm în camere separate', a spus Anamaria Prodan.

Totdată, pentru a fi sigură, agentul FIFA a invitat-o la masă pe fosta soție a lui Reghecampf. La momentul respectiv, a sosit și antrenorul și au decis să vorbească despre relația lor. Cei doi au căzut de comun acord că cel mai bine ar fi să divorțeze.

'Eu cu toatea astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă și a sosit și el, am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația. Eu eram un om liber fără soț la momentul respectiv. Niciodată n-am intervenit în relația cuiva, mi s-a spus că nu se mai poate repera nimic', a mai spus vedeta.

„Eu am fost omul care am biruit cu Mariana Reghecamp”

Chiar dacă Laurențiu și Mariana au decis să divorțeze, Anamaria Prodan a vrut ca femeia și băiatul antrenorului să aibă o viață lipsită de griji.

'Eu am fost omul care am biruit cu Mariana Reghecampf că ei doi nu își mai vorbeau, iar eu am fost omul care am hotărât că trebuie să trăiască și să aibă tot ce a avut și înainte', a mai spus Anamaria Prodan.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton