Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie: "Acest părinte merită arestat"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan a reacționat după ce a văzut imaginile în care preotul Calistrat lovește cu brutalitate o femeie. În mediul online au apărut imagini în care părintele de la Mănăstirea Vlădiceni din Județul Iași, lovește o femeie în curtea lăcașului de cult, de față cu mai mulți enoriași. Impresara a vorbit despre cazul părintelui care a criticat-o în scandalul în care a fost implicată cu Laurențiu Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, este anchetat de polițiști după ce a lovit o femeie, chiar în curtea bisericii. Acesta a fost surprins în timp ce lovea o femeie. Întregul eveniment s-a produs chiar sub ochii altor enoriași care nu au făcut nimic pentru a o ajuta pe femeia căzută la pământ.

anamaria prodananamaria prodan

În urmă cu ceva timp, preotul Calistrat a criticat-o pe Anamaria Prodan pentru bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Ei bine, părintele se află în situația în care este acuzat că a lovit o femeie, iar dovezile stau în imaginile postate în mediul online. Impresara a făcut declarații despre cazul preotului Calistrate.

Citește și: Părintele Calistrat a fost filmat în timp ce lovește o femeie, la mănăstire.Poliția anchetează cazul 

Citește și:Schimb de replici între Anamaria Prodan și un preot care a acuzat-o că se comportă ca „un adolescent neîmplinit':„Rușine Bisericii Ortodoxe Române!'

Citește și:De ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei:”Nu îl iert, a greșit!”. De la ce a pornit scandalul

Citește și:Fiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani!Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai

Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie

Anamaria Prodan intervine în scandalul în care este implicat părintele Calistrat Chifan. Părintele a fost surprins în timp ce lovește o femeie chiar în incinta lăcașului de cult, sub privirile mai multor enoriași. Imaginile au devenit virale, iar preotul este acum anchetat de autorități. Anamaria Prodan a făcut câteva declarații referitoare la cazul părintelui. În trecut, preotul Calistrat a desființat-o pe Anamaria Prodan pentru că s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf.

„Pe mine nu mă interesează că a vorbit despre mine, este vorba despre faptul că biserica este sfântă. Biserica trebuie să fie ceva sfânt din toate punctele de vedere. (…) Aici vorbim despre un bărbat care aruncă noroi în lăcașul sfânt, atuncă cu noroi în tot ceea ce înseamnă credință în țara aceasta. Biserica a început să aibă din ce în ce mai multe probleme în ultima perioadă cu oameni de această factură… un bărbat care ridică mâna la o femeie, mai ales ca preot, este fără cuvinte. Nici nu pot să mă uit la așa ceva. Acest om trebuia să fie un exemplu.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan: „Merită arestat”

Anamaria Prodan este de părere că preotul Calistrat trebuie pedepsit pentru gestul pe care l-a făcut. Mai mult, impresara susține că un preot sfânt nu se implică în subiecte de presă, așa cum a făcut-o părintele Calistrat.

„Am văzut imaginile (…) Cred cu tărie că un preot care se bagă în subiecte mondene, de presă, nu are nimic sfânt în suflet, și nu are nicio legătură cu biserica. (…) Dacă el reprezintă Biserica Ortodoxă, înseamnă că noi, ca neam, avem probleme mari. Dacă acest om nu este pedepsit de însăși Biserica Ortodoxă. De capii bisericii, și el va sta în continuare și va lovi în continuare și alte femei, și copii (…) Atunci această instituție probabil se va desființa pentru că nimeni nu va mai avea încredere în așa ceva.(…)Acest părinte merită arestat!”, a mai spus impresara.

Părintele Calistrat a criticat-o pe Anamaria Prodan pentru bătaia cu Reghecampf

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost surprinși în timp ce se băteau în plină stradă. Imaginile cu cei doi au devenit virale, iar preotul Calistrat Chifan a comentat subiectul. Acesta a desființat-o pe Anamaria Prodan

. 'Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată. Iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie. Si simte nevoia să fie și mediatizate. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat', a declarat atunci părintele Calistrat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton