Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, surprinși în ipostaze tandre, după ce impresara s-a despărțit de iubit: "Noi..."

 Radulescu Ruxandra
.

Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au fost surprinși în ipostaze tandre, după ce impresa s-a despărțit de iubit. La câteva zile după ce Anamaria Prodan a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Flavius Nedelea, impresara șochează din nou. Anamaria Prodan s-a afișat în ipostaze apropiate cu designerul Cătălin Botezatu, unul dintre bunii ei prieteni, dar și cel mai dorit burlac din showbiz. Iată în ce ipostaze au fost surprinși cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au fost surprinși în ipostaze tandre, după ce impresa s-a despărțit de iubit. Anamaria Prodan, 50 de ani, a anunțat, în urmă cu câteva zile, că s-a despărțit de fostul iubit, Flavius Nedelea, cei doi fiind împreună doar două luni. Se pare că impresara și-a revenit imediat după această relație și este pusă pe cuceriri. Anamaria Prodan a fost surprinsă în ipostaze tandre cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei. Deși nu s-a vehiculat vreo idilă între Anamaria Prodan și Botezatu, este clar că aceștia au o chimie explozivă împreună și sunt seducători înăscuți. Cătălin Botezatu a fost cel care a clarificat care sunt de fapt culisele fotografiilor ce i-au intrigat pe fani.

screenshot-2023-05-19-105904screenshot-2023-05-19-105904

Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, în ipostaze tandre, după ce impresara s-a despărțit de iubit

Nici o săptămână nu a trecut de când Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au pus punct relației lor, rămânând buni prieteni, căci impresara s-a afișat alături de un alt bărbat puternic și influent. Este vorba de însuși Cătălin Botezatu, care a pozat împreună cu Anamaria Prodan în ipostaze foarte apropiate. Cei doi s-au lăsat surprinși într-o postură incitantă, Botezatu arătând extrem de atras de Anamaria Prodan. Designerul și impresara stau îmbrățișați și aproape se sărută în câteva dintre imaginile publicate. Fanii au fost extrem de intrigați și s-au întrebat dacă într-adevăr este vorba de o idilă între cei doi.

Noi! Cei mai buni„, a scris Anamaria Prodan, în dreptul imaginilor cu Bote.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: ‘Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…’

Citește și: Ce mesaj ironic i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, azi: „Unu mai bun ca…

Citește și:Ce a spus Cătălin Botezatu despre stilul vestimentar al Vioricăi Dăncilă: „Nu trebuie să-ți sfidezi electoratul'

Cătălin Botezatu a fost cel care a lămurit întreaga situație. Designerul a postat la InstaStory, imagini de la lansarea unei noi colecții de ochelari, într-un magazin de optică, de lux. Se pare că fotografiile cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu fac parte din noua campanie de promovare a retailerului de ochelari de lux, designerul postând mai multe imagini de la eveniment.

Anunțul lui Flavius Nedelea, după despărțirea de Anamaria Prodan

În urmă cu mai bine de o lună, Anamaria Prodan recunoaștea că formează un cuplu cu omul de afaceri Flavius Nedelea. Din păcate, relația cu Flavius Nedelea nu a durat mult și s-au despărțit. Bărbatul a postat pe Instagram un mesaj în care anunța despărțirea de vedeta tv.

ANAMARIA PRODAN este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o PRIETENA PE VIATA.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericire în univers. Ești un exemplu demn de urmat ca FEMEIE și ca OM! Sunt mândru de tine și e tot ce ai realizat în viața asta! Am să te privesc ca prieten drag forever’, a transmis Flavius Nedelea dupa despartirea de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Flavius este un om minunat'

La scurt timp după ce Flavius Nedelea a anunțat despărțirea de Anamaria Prodan, impresara a postat și ea un mesaj pe Instagram. Agentul FIFA a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener și a declarat că vor rămâne prieteni.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți multumesc pentru momentele superbe pe care le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!,' a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton