Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Reghe: „Am muncit o viață de om să-l ajut să ajungă cineva. Un bărbat adevărat nu...”

 Cruceru Cristina
.

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Reghe. Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a fost prezent în emisiunea moderată de Denise Rifai. Celebrul antrenor o să fie prezent în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', care va fi difuzată duminică, la Kanal D. Înainte ca ediția de duminică să apară, Anamaria Prodan a avut o reacție la adresa fostului ei partener de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Reghe. Anamaria Prodan a făcut declarații, după ce Laurențiu Reghecampf a mers în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', ediție care va fi dată la Kanal D, duminică. Emisiunea nu a apărut încă pe post, însă Anamaria Prodan a avut ceva de spus, după ce fostul ei partener de viață a dat un interviu pentru Kanal D. Sexy-impresara a reacționat, după ce promo-ul ediției de duminică a apărut pe internet și la TV.

ReghecampfReghecampf

În promo-ul ediției de duminică, publicat chiar de Denise Rifai în mediul online, apar câteva răspunsuri controversate: „Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria!', „Nu' – răspunsul oferit atunci când a fost întrebat dacă ar mai fi divorțat de Anamaria dacă nu exista „episodul Alexa', „E greu de spus, pe mine nu m-a filmat nimeni' – răspunsul oferit când a fost chestionat despre cine a înșelat primul, „Contează că mie îmi place foarte mult Corina' – răspunsul oferit când a fost întrebat despre actuala sa relație.

Nu mă interesează oamenii de fotbal care ajung la emisiuni mondene. Îi doresc să facă de acum înainte o unime din performanța pe care a făcut-o lângă mine. Acum, se pare că numai când vorbește despre Anamaria Prodan apare și la emisiunile mondene sau în ziare. Un bărbat împlinit cu … și cu copil care „debordează de fericire' nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție. Soție care l-a inventat și l-a pus la „masa bogăților'. Dimpotrivă, o va venera și respecta toată viața! Dar este o chestie de educație și bărbăție. El a ajuns pe la Măruță, pe la Denise, să-și facă publicitate', a spus Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai: „Îl dau în judecată de vorbește singur”

Citește și: Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan: „Contrariile se atrag, dar nu rezistă”

Citește și: Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, jefuită în miez de noapte: „S-a întâmplat chiar în fața ochilor mei'

Citește și: Ray Liotta, cunoscut pentru filmul Goodfellas, a murit. Avea 67 de ani

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Reghe

Impresara susține că o doare inima să vadă cum un antrenor foarte cunoscut, de top, care ar fi văzut doar fotbal în fața ochilor, ar fi decăzut așa.

Sincer, mă doare inima că dintr-un antrenor top, care nu avea Facebook sau Instagram, care era respectat și își vedea doar de fotbal, azi a ajuns așa. Să vorbească pe ele cu toată lumea, să piardă orice legătură cu trofeele și cu fotbalul mare, să se bucure că face ședințe foto penibile. Pentru un bărbat adevărat care trebuie să fie dascăl și exemplu pentru generații de fotbaliști… Cât de mult aș încerca să-i găsesc scuze azi lui Reghe este „Așa nu'! Un bărbat adevărat stă departe de așa ceva. Nu se face de râs pentru nimic în lume. Nu ajunge subiectul de distracție al tuturor', a mai spus Anamaria Prodan, notează Libertatea.

Impresara a ținut să sublinieze care ar fi fost rolul ei în viața lui Laurențiu Reghecampf: „Pe el l-au păcălit ușor, toți, cum au vrut. Lângă mine nu se putea așa ceva. Eu muream cu toți de gât care se apropiau de el. M-am certat cu tot fotbalul românesc, oare de ce?! Căci toți știau multe lucruri și eu voiam să le ascund. De frica și de respectul meu tăceau. Eu, Anamaria Prodan, am fost busola lui Reghecampf. Eu am muncit o viață de om să-l ajut să ajungă cineva. Eu l-am învățat că atunci când ți-ai pierdut demnitatea, bărbăția și respectul, declinul se instalează instant. De la Champions League și Europa League, azi îl vedem cum se maimuțărește și cum se duce din ce în ce mai jos. Vreau să-mi arătați un antrenor de fotbal care are așa ceva pe paginile de socializare și care merge pe la emisiuni de cancan! Nu există'.

Anamaria Prodan, declarații acide la adresa fostului soț

Anamaria Prodan aduce în discuție subiectul legat de ședința foto a lui Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina. Impresara este de părere că aceștia i-au copiat o ședință foto pe care ea ar fi făcut-o, lucru care nu i se pare deloc în regulă. Mai mult decât atât, vedeta spune că în acel moment, Reghecampf ar fi trebuit să fie acasă, lângă copiii lui.

Antrenorii adevărați sunt bărbați adevărați și nici nu gândesc așa ceva. Lucescu, Olăroiu, Isăilă și lista e lungă, au făcut și fac istorie în fotbal și în viață. De ce? L-am învățat pe Reghe ceva. Cele mai importante lucruri pentru un bărbat. Demnitatea. Mândria. Profesionalismul. Seriozitatea. Puterea. Femeia de lângă tine e oglinda ta. Femeia te ridică și îți dă plus de valoare. Sau te coboară și vei ajunge râs! Toate astea trebuie să-ți guverneze viața și meseria. Lângă mine și copiii mei, Reghe a strălucit. L-am ținut strâns și a ajuns cine era înainte, să-și dea arama pe față.

Acum, va ajunge să câștige câteva sute de euro de la emisiunile mondene, dacă nu se trezește! Nu aș vrea să-l văd pe la emisiuni gen Big Brother. Repet, îmi pare rău că a ajuns așa. Bucuria lui este că mi-a copiat ședința foto, 1 la 1… Superpenibilă, unde și-a pierdut ultima umbră de respect în fața copiilor, căci de Crăciun un tată adevărat venea să-și vadă copiii, să-i strângă în brațe, să facă poză la brad, măcar așa, pentru album. Un bărbat adevărat nu se punea în asemenea situații jenante pentru nimic pe pământ', a declarat impresara, pentru sursa citată.

Anamaria Prodan: 'În loc de performanță, se ocupă de Instagram'

Impresara mărturisește că fostul ei partener de viață ar avea parte de zâmbete și coate atunci când apare în public. Mai mult decât atât, fiica Ionelei Prodan spune că în loc de performanță, Reghecampf s-ar ocupa de Instagram.
Îmi pare rău că în loc de performanță se ocupă de Instagram. În loc de trofee și campionate, are parte de zâmbete și coate când apare pe la restaurante. În loc de priviri admirative are parte de comentarii cumplite. El a căzut în plasa aceasta. Nu a înțeles că succesul și performanța le ai numai atunci când ești un exemplu pentru societate și, mai ales, pentru copiii tăi. Cei fără minte nu au înțeles că durerea mea și a familiei mele a fost că acest băiat, care a crescut frumos lângă noi, a intrat într-o familie uriașă, numărul 1: Prodan. A alunecat de pe Everest și este tot într-o cădere liberă. Periculoasă', a continuat Anamaria Prodan, pentru Libertatea.

Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurențiu Reghecampf

Vedeta a ținut să-i transmită câteva lucruri lui Laurențiu Reghecampf, printre care și un avertisment: 'Dacă observați, singura lui apariție în mass media este atunci când vorbește de încă soția lui, Anamaria Prodan. Cum altfel? Toate aparițiile lui Reghe sunt legate numai de Anamaria Prodan. Dan Alexa, mai nou, și alte personalități ale fotbalului. Fără noi nu prea are subiect. Căci bărbăția, performanța, mândria, puterea unui bărbat sunt calități uriașe cu care te naști. Când le dobândești artificial, nu rămân forever la tine. Dacă nu ai forță. Când eu, Anamaria, am plecat cu copiii de lângă Reghe… Finalul lui îl aveți azi în față. Și cu groază, zic doar atât… Cine nu a ținut pasul cu mine, a ajuns rău, cumplit de rău. Ne rugăm să-și revină, să se apuce de fotbal, să câștige din nou trofee, căci altfel nimeni nu îl va ține din amintiri.

Nimeni nu-i va mai pronunța numele și se va întoarce la Târgoviște. Unde și la Liga 2, dacă e, locul e ocupat de un alt antrenor, serios de demn. Ca să închidem această poveste tristă a lui Reghe: noi ne rugăm să-și revină, căci altfel fotbalul românesc va pierde definitiv un antrenor care, din numărul 1, merge către minus infinit. Va pierde un talent cum greu se nasc. Dacă-l va întreba un reporter smart care sunt performanțele lui din 2018 sau din 2019, a trecut ceva timp, nu mai rețin exact, până în prezent, veți vedea că trăim din amintiri!', a adăugat Anamaria Prodan.


Anamaria Prodan: 'Îmi este milă'

Impresara susține că Reghecampf este luat în seamă doar atunci când vorbește despre ea. Vedeta spune că i-ar fi milă de fostul ei soț și speră să rămână antrenorul Craiovei, căci dacă, susține ea, Mihai Rotaru l-ar da afară și de la această echipă, atunci va fi 'Dumnezeu cu mila'.

'Anamaria Prodan a rămas numărul 1, așa va rămâne și după moarte. Eu și copiii ne așteptăm să apară zilnic să vorbească despre mine sau ei urât, căci asta poate să scoată frustrarea la suprafață dintr-un bărbat nu foarte înalt. Repet, este singura modalitate să apară într-un articol de ziar sau la o emisiune. Doar când vorbește despre mine este luat în seamă. Îmi este milă și mă rog alături de copiii mei să mai câștige niște meciuri, să-l mai țină Mihai Rotaru la Craiova, căci dacă e dat afară și de aici… Dumnezeu cu mila!', a conchis Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton