"Nu stă în România, copiii mei îl adoră". Anamaria Prodan are un nou iubit, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani pe 17 decembrie, iar cu o seară înainte și-a sărbătorit ziua de naștere cu un mare chef alături de copii și prieteni. Impresara s-a distrat alături de invitații ei și a făcut un anunț surprinzător. Vedeta iubește din nou, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan schimbă prefixul pe 17 decembrie, și va împlini 50 de ani. Impresara a organizat o petrecere mare, cu lăutari, unde au fost invitați prietenii ei, dar și copiii acesteia. Vedeta a primit numeroase cadouri, iar Anamaria Prodan se consideră o femeie împlinită și fericită.

ANAMARIA PRODANANAMARIA PRODAN

Anamaria Prodan a divorțat de Laurențiu Reghecampf, după mai bine de 15 ani de relație. Vedeta a luat decizia de a se despărți de tatăl fiului ei după ce acesta a decis să plece de acasă și să își refacă viața cu o altă femeie. În prezent, impresara se declară fericită, iar cel mai important, iubește și este iubită de noul ei partener.

Citește și:Anamaria Prodan împlinește 50 de ani.Zi de naștere cu lăutari și tort cu șapte etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

Citește și:Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în avans la Mănăstirea Nechit.Ce cadou a primit impresara din partea preoților

Citește și:Ce probleme de sănătate are Vlăduță Lupău, după ce a ajuns de urgență la spital:”Început de…”

Citește și:Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian:”O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…”

Anamaria Prodan are un nou iubit după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani sâmbătă, 17 decembrie și a organizat o petrecere de neuitat. Vedeta și-a invitat prietenii, iar cei trei copii au fost alături de ea. Impresara este fericită și a reușit să treacă peste momentele grele pe care le-a avut în urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf. Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit că are un nou iubit, dar pe care preferă să îl țină de parte de lumina reflectoarelor, cel puțin pentru o perioadă.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu..(…) Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan a decis să rămână cu numele Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după mai bine de 15 ani de căsnicie. Deși păreau a avea o căsnicie minunată, neînțelegerile au intervenit în relația lor, iar impresata a decis să divorțeze. Antrenorul de fotbal și-a refăcut viața cu o altă femeie, la scurt timp după despărțirea de Anamaria Prodan. Deși a suferit foarte mult și i-a adus multe acuzații fostului partener, Anamaria a decis să rămână cu numele Reghecampf, explicând care este motivul.

„Dintr-un motiv simplu. Este foarte greu să îmi schimb actele de America. Social security, pașaportul… E ceva cumplit, e foarte complicat, este numărul social cu care, normal, te naști. L-am schimbat o dată, știu prin ce am trecut… Oricum nu am nicio legătură cu numele de Reghecampf, dar mi-era greu să stau iarăși șase, opt luni, să îmi schimb actele. Dar, stai liniștit, nu o să țin mult numele de Reghecampf…„, a mai spus vedeta.

Anamaria Prodan se simte o femeie împlinită la 50 de ani

Anamaria Prodan a demonstrat că este o femeie puternică. Chiar dacă despărțirea de Laurențiu Reghecampf i-a adus multă suferință, vedeta a reușit să treacă peste toate momentele grele. Cei trei copii ai săi au fost alături de ea și i-au dat putere să meargă mai departe.

Pe viitor, Anamaria Prodan își dorește să facă mai multe lucruri pentru ea și să fie iubită. În ceea ce privește o a treia căsătorie, vedeta a declarat în nenumărate rânduri că ar face acest pas în momentul în care ar găsi bărbatul ideal. Ei bine, se pare că Ananmaria Prodan și-a găsit sufletul pereche care o face fericită.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton