Anamaria Prodan are un nou iubit: "Mă așteaptă până divorțez"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan iubește din nou. Impresara a dezvăluit că există un nou bărbat în viața ei, la doar câteva luni după ce a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a dat de înțeles că are o relație cu un bărbat bogat din Emiratele Arabe. În vârstă de 49 de ani, Anamaria Prodan arată incredibil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, tatăl fiului ei. Cei doi au pus capăt unei căsnicii de 15, după ce antrenorul a decis să se mute împreună cu iubita sa. Peste câteva luni, Reghe va deveni tătic pentru prima oară.

Anamaria ProdanAnamaria Prodan

Se pare că Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf și se bucură enorm de viața sa. Mai mult, impresara este alături de cei trei copii ai săi și a demonstrat că este o femeie puternică. Afacerista iubește și se simte o femeie împlinită.

Citește și: Cum a reacționat Luca, fiul lui Reghe, când Anamaria Prodan i-a spus că îl iubește „fără margini”

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf și iubita lui au dat-o în judecată:„Numai de asta nu-mi arde'

Citește și:Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii.E profesoară de matematică

Citește și: Cine este Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Kanal D.Sunt împreună de 6 ani

Anamaria Prodan are un nou iubit

Anamaria Prodan pare că a reușit să treacă peste momentele dificile pe care le-a întâmpinat după ce a decis să divorțeze de Reghecampf. În podcast-ul ,,Fiță cu Adiță”, Anamaria Prodan vorbește pentru prima dată despre noul iubit.

Vedeta a recunoscut că iubește din nou, găsindu-și un partener dept de statutul ei. Vedeta a declarat că este îndrăgostită de un nou bărbat. ,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez„, au fost vorbele Anamariei Prodan despre actualul partener. 

Anamaria Prodan își dorește un tată ideal pentru copiii ei

În vârstă de 49 de ani, impresara a trecut prin momente dificile după ce Laurențiu Reghecampf și-a părăsit familia și s-a mutat cu noua iubită. Mai mult, antrenorul va deveni tătic pentru a treia oară, după ce iubita sa, Corina Caciuc, va aduce pe lume un băiețel.

Impresara a declarat că viitorul iubit sau soț, trebuie să fie un tată ideal pentru cei trei copii ai săi. ,,Dacă nu este perfect pentu copiii mei. Viitorul meu soț, sau iubi. Dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.„,

Impresara, dată în judecată de Reghe și iubita lui

Anamaria Prodan a aflat la începutul acestei luni că Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, au dat-o în judecată pentru defăimare. Impresara a declarat la un moment dat că actuala iubită a antrenorului ar practica prostituția, fapt care a contribuit la gestul Corinei Caciuc de a o da în judecată. Chiar și așa, Anamaria a declarat că nu o interesează acțiunile celor doi și că avocatul ei se va ocupa de tot.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton