Anamaria Ferentz, accident cumplit de mașină! A fost la un pas de moarte

 Oana Pantazi
.

În ajun de Moș Nicolae, Anamaria Ferentz a trecut pe lângă moarte… Artista a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident de mașină cu daună totală!

Anamaria Ferențz a trecut recent printr-o experiență care, cu siguranță, a făcut-o să-și reevalueze prioritățile și să fie recunoscătoare providenței că a scăpat cu viață… Aflată în America, artista a fost la un pas de a-și pierde viața, chiar în ajun de Moș Nicolae, dar a scăpat nevătămată dintr-un accident teribil, dovadă că minunile există.

„O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. 

Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri… Nu știu… Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria pe contul ei de Instagram.

Anamaria Ferentz, în anii 2000Anamaria Ferentz, în anii 2000
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton