Ana Porgras, totul despre eliminarea de la Survivor: „Jador nu s-a gândit că o să plec”. De ce s-a certat cu Zanni

 Cica Cristina
.

Ana Porgras, ultima concurentă eliminată din echipa Faimoșilor, a vorbit deschis despre nominalizarea sa și plecarea din competiție. Fosta gimnastă a vorbit despre Jador, legătura cu Zanni și experiența pe care a trăit-o la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras de la Survivor susține că nimeni din echipa Faimoșilor nu s-a așteptat ca ea sp fie eliminată din competiție, nici măcar Jador, cel care a nominalizat-o. Și el a fost la fel de suprins, iar sportiva susține că nu-i poartă pică.

Ana-Porgras-1-5Ana-Porgras-1-5

Ana Porgras: „Nu cred ca Jador a vrut să mă scoată din joc'

„Eram șocată. Am adus trei puncte, pe cel mai greu traseu de la Survivor, după părerea mea. Era epuizant, am intrat și la ștafetă cu Zanni. Oamenii au vazut acasă cât de mult suflet am pus. Venisem și cu o răsturnare de situație, era vis.

Nu cred ca Jador a vrut să mă scoată din joc. Nu cred că s-a gândit o secundă că o să plec, chiar dacă zicea ca Elena e mai bună decât mine. A fost șocat, sentimentul de vinovăție a fost extrem de intens', a spus Ana Porgras la Teo Show.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică:„Mă simțeam inutilă'/ INTERVIU

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor.Jador i-a dat de gol!

Ana Porgras a simțit că va fi eliminată de la Survivor

Cu toate că nici măcar nu era nominalizată în momentul în care concurenții au plecat către Consiliul de eliminare, Ana Porgras a susținut că a simțit că va pleca acasă.

„În a doua parte a zilei am simtit că voi fi eliminată din competiție. Nici măcar nu eram nominalizată', a mai spus fosta gimnastă.

Ana Porgras a susținut că Survivor a fost experiența vieții ei, în care a învățat că „cel mai și cel mai important e să îți faci amintiri frumoase cu cei dragi. Doar astea rămân', a spus Faimoasa. După părerea vedetei, lucrurile materiale după care tânjim, averi, bani, mașini sau locuințe nu au nicio importanță.

Ana Porgras: „Am avut o mică ceartă cu Zanni'

După plecarea sa, Zanni s-a prăbușit, iar Ana Porgras a vorbit despre lagătura dintre ei. Totuși, ea a vorbit și despre o mică ceartă pe care a avut-o cu Zanni, cu privire la comportamentul lui față de Elena Marin.

Fosta gimnastă i-a explicat că, în ciuda faptului că ar avea dreptate, nu i se pare bună abordarea în care exprimă ceea ce simte, mai ales când la mijloc este vorba despre o femeie. În urma discuției, Ana a precizat că a simțit o schimbare în bine în comportamentul prietenului ei.

„L-a afectat pentru că eu am fost acolo necondiționat, eram lângă el. I-am spus când a greșit, dar l-am susținut. Am avut o mică ceartă: felul în care a spus lucrurile despre Elena nu mi s-a părut ok. Ușor, ușor, am văzut o schimbare la el, nu mai reacționa la fel de urât', a spus Ana care ar fi reuțit să schimbe ceva la concurent.

Ce relație are Ana Porgras cu Zanni

Sportiva nu s-a putut la imaginile cu Zanni plângând după plecarea ei și a explicat și de ce.

Nu mă pot uita la imagini pentru ca mă emoționează extrem de tare. Știu că l-am lăsat acolo. Am văzut în Zanni mai mult, i-am văzut sufletul, am văzut că trebuie să-i oferi afecțiune pentru a oferi. A fost lângă mine când am zis că nu mai pot. Îl apreciez foarte mult', a spus Ana Porgras.

Ana Porgras a spus și care este relația ei cu Zanni.

Nu suntem iubiti, avem o conexiune cu sufletul, nu se poate exprima în cuvinte, este peste iubiți. E un scump', a subliniat Ana.

Cum și-a caracterizat Ana Porgras colegii de la Survivor

Ana Porgras și-a caracterizat în câteva cuvinte toți foștii colegi din echipa Faimoșilor.

Cătălin Moroșanu: antrenorul echipei.

Cosmin Stanciu: cel mai echilibrat

Culiță Sterp: suflet de aur

Elena Marin: o sportivă desăvârșită

Jador: suflet bun, îl strică gura

Majda: sufletul meu

Simona Hapciuc: nedreaptă: „Nu mi s-a părut frumoasă ieșirea ei. Noi acolo am trăit împreună, am mâncat din aceeași oală. Nu mi-a plăcut că nu și-a luat șa revedere. Mie chiar mi-ar fi plăcut să mă îmbrățișeze'.

Roxana Nemeș: o femeie foarte deșteaptă

Zanni: campionul Survivor.

Sebastian Chitoșcă: băiat bun, dar câteodată are momente când nu se poate controla.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton