Ana Păunescu, fiica lui Adrian Păunescu, detalii despre relația cu mama și fratele ei: "Tata a avut grijă ca noi..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Păunescu, fiica lui Adrian Păunescu, regretatul poet al unei întregi generații, a dezvăluit cum și-a petrecut copilăria sub privirile protectoare ale celebrului ei tată. Ana Păunescu, în vârstă de 31 de ani, a povestit cum s-a schimbat viața ei după moartea poetului. Ea a oferit detalii neștiute despre relația cu fratele ei Andrei și mama sa, Carmen, în podcastul lui Marius Tucă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Păunescu, fiica lui Adrian Păunescu, păstrează vie amintirea regretatului ei părinte și poet. Invitată la podcastul lui Marius Tucă, tânără a povestit cum a fost copilăria ei alături Adrian Păunescu. Aceasta a vorbit și despre cum decurg relațiile cu ceilalți memberii ai familiei, de când marele poet a trecut în neființă.

astazi-este-ziua-ta-ana-maria-paunescu-49853astazi-este-ziua-ta-ana-maria-paunescu-49853

Ana Păunescu, fiica lui Adrian Păunescu

Ana Păunescu era doar o copilă de 11 ani, atunci când tatăl ei s-a stins din viață, în noiembrie 2010. Pentru Ana Păunescu, fiecare moment pe care l-a petrecut alături de acesta este unul extrem de prețios. Deși era un om foarte solicitat în toate cercurile importante, Adrian Păunescu a acordat întotdeauna atenția cuvenită fiicei sale.

Citește și: Andrei Păunescu aduce dovezi în scandalul cu Vasile Șeicaru, pentru piesa pe care și-o dispută: „E un fals”

Citește și: Scandal între Andrei Păunescu și Vasile Șeicaru: „Mușcă din tatăl spiritual”. De ce se ceartă

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:'Urmăm pașii stabiliți de instanță'

Citește și: Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas:’Nu este vorba de înșelat…’

Tata a avut grijă ca noi, copiii casei, să avem o copilărie normală. Ne jucam în curte, aveam biciclete. Camera mea era plină de jucării. Aveam colțul de copilărie asigurat. Tata nu se supăra dacă într-o deplasare duceam o păpușă. A avut răbdare cu copilăria mea', a mărturisit Ana Păunescu la podcastul lui Marius Tucă.

Ana Păunescu, detalii despre relațiile cu fratele ei: „Era singurul care…”

Relația Anei Păunescu cu fratele ei mai mare, Andrei, este în prezent una specială. Fiica poetului a mărturisit că aceștia comunică în fiecare zi și că se pot baza unul pe celălalt. Ea și-a amintit cum în copilărie Andrei o alinta spunându-i Ana-Maria.

E extraordinară (n.r relaia cu Andrei). În copilărie el a fost foarte atent și continuă să fie foarte atent. Când eram mică era singurul care îmi spunea Ana-Maria. Imi era frică de el când eram mică. Când mă ruga el să fac liniște făceam liniște, când mă ruga mama nu. În timp, după ce am depășit niște etape și a văzut că se poate baza pe mine am devenit foarte foarte apropiați. Nu trece o zi fără să vorbim la telefon. El știe totul despre mine', a mărturisit Ana Maria.

Ana Păunescu ar avea un temperament similar marelui poet

Ana Păunescu și mama ei au o relație foarte apropiată, iar în timp au învățat să-și accepte diferențele dintre ele. Fiica poetului a relatat și care era atmosfera în familia Păunescu și a recunoscut că tatăl ei a avut dintotdeauna un temperament pătimaș. Mama ei îi spune, și în ziua de azi, că a moștenit caracterul regretului părinte.

„Relația cu mama nu are cum să fie altfel decât foarte, foarte bună. E o relație normală între mamă și fiică. Eu o apăram (în fața tatălui). Îmi era milă de el. Era clar că în relația dintre ei doi el era vulcanul și ea o floare de la Deva. După a trebuit să ne obișnuim una cu alta. Ne certăm, cred că și azi ne-am certat și pe ea o enervez foarte tare. E singura care spune că sunt insuportabilă. Îmi spune că semăn cu tata', a completat fiica poetului.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton