Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: "Într-adevăr, am făcut o greșeală"

 Oana Pantazi
.

Ana Morodan, supranumită și Contesa digitală, a fost reținută, marți, de poliție, după ce a provocat un accident. Aceasta a refuzat inițial testarea, dar, în aceeași seară, la al doilea filtru, a fost descoperită conducând sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Iată ce a declarat Ana Morodan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ziua de marți a fost una cu ghinion pentru Ana Morodan, care a fost oprită de mai multe ori în trafic de oamenii legii, în cele din urmă Contesa digitală alegându-se cu nu mai puțin de trei dosare penale. Aceasta circula cu mașina deși avea carnetul suspendat și, mai mult, oamenii legii au constatat că s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Nu în ultimul rând, Ana Morodan a făcut și un accident în trafic.

79788281_2704943129527408_5315341041790877696_n-1-1024×576-179788281_2704943129527408_5315341041790877696_n-1-1024×576-1

Ce spune Ana Morodan după ce a fost reținută de Poliție

După toate evenimentele de marți, Ana Morodan s-a ales cu nu mai puțin de 3 dosare penale, fiind reținută pentru 24 de ore. Mai mult, având în vedere accidentele pe care le-a provocat, în acest moment Ana Morodan se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și: Ce dietă ține Ana Morodan: „Mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău’

Citește și: Ana Morodan are un nou iubit. A postat prima imagine cu el: „Florile cu cea mai mare însemnătate au venit din partea partenerului meu actual’

Ieri, Ana Morodan a făcut și primele declarații, recunoscându-și greșeala de a conduce fără permis. În schimb, ea a negat că ar fi consumat substanțe interzise, mărturisind că este vorba despre niște pastilede somn, procurate cu rețetă de la medic.

 'Rugămintea mea este să citiți declarația Poliției. Într-adevăr, am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să îl transmit și să influențez pe nimeni. Legat de droguri, eu nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri. Am o rețetă de la medic, care conţine benzotamină', a declarat Ana Morodan.

Trei dosare penale pentru Ana Morodan

Ana Morodan a fost oprită în trafic de două ori, marți seară, la interval de câteva ore, în urma primului incident fiindu-i reținut permisul auto. Inițial, aceasta nu a oprit la semnalele Poliției și a intrat în coliziune ușoară cu alte două autovehicule, pe Bd. Charles de Gaulle. Prima dată, influencerița a fost oprită în trafic în jurul orei 16.00, iar a doua oară, în jurul orei 22.00.

Polițiștii i-au cerut ulterior să o testeze pentru consum de alcool și de droguri, însă Ana Morodan a refuzat. A fost dusă la INML, dar și acolo a refuzat să îi fie recoltate probe biologice.

După întocmirea documentelor, Ana Morodan a fost lăsată să plece, însă câteva ore mai târziu a recidivat. Marți seară, la ora 22.20, a fost din nou oprită de un alt echipaj de poliție, de data aceasta pe Bulevardul Primăverii. Polițiștii au stabilit că șoferița avea permisul reținut și conducea sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, astfel încât au dispus reținerea ei pentru 24 de ore.

După ce a refuzat să oprească la semnalele poliției și a intrat încoliziune cu alte mașini, dar și pentru conducerea fără permis și refuzul de a-i fi recoltate probe biologice, Ana Morodan are acum 3 dosare penale.

Foto VIVA, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton