Ana Morodan a prins gustul operațiilor estetice! După ce și-a injectat buzele și ridurile, acum își pune silicoane: "Trebuie să-mi lipsesc sânii cu scotch"

 Oana Pantazi
.

Ana Morodan a întâmpinat niște probleme de natură estetică ce nu pot fi neglijate, după ce a slăbit considerabil, așadar Contesa Digitală va trebui să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni! Ana Morodan își face din ce în ce mai multe operații estetice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan a afișat o siluetă nouă după întoarcerea de la Asia Express, iar noua ei siluetă nu a rămas neremarcată. La pachet cu asta au venit însă și câteva probleme, deloc de neglijat…

„Acum pot să mănânc 10 pizza în fiecare zi”

Care este secretul siluetei sale de azi? Contesa Digitală mărturisește că doar… stresul, pentru că nu s-a supus unor diete drastice.

„Cred că hormonal, acum un an și jumătate, s-a întâmplat ceva. Din momentul acela eu nu m-am mai îngrășat. Știi că e zicala aia că «respiri și te îngrași»? Așa eram și eu. Eu acum pot să pot să mănânc 10 pizza în fiecare zi și nu pun niciun kilogram pe mine. Nu știu de ce, că mi-am făcut analize și toată lumea mi-a zis că mi s-a schimbat metabolismul, nu am nicio boală, nu am nimic', a mărturisit Ana Morodan, pentru Libertatea.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

„Singurul dezavantaj e că mi-a scăzut bustul”

Din nefericire însă, după ce a slăbit, Ana Morodan s-a confruntat cu niște probleme pe care va trebui să le rezolve în cabinetul medicului estetician. Sânii ei proemineți și-au pierdut fermitatea, la fel și posteriorul…

„Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul. Prietenul meu, Claude, se uita într-o zi la pozele mai vechi și-mi spunea că aveam un bust așa de mare că, atunci când intram pe ușă, întâi îmi intrau sânii, și după jumătate de oră apăream și eu. Dar mă voi duce la domnul doctor și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch', a mai mărturisit Ana Morodan.

ana-morodan-683×1024ana-morodan-683×1024

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Ana Morodan câștigă 17.000 de euro pe lună

Ana Morodan este, fără doar și poate, unul dintre puținii influenceri care fac bani serioși din online. Contesa Digitală a pus capăt speculațiilor într-un interviu, unde a dezvăluit suma pe care o câștigă lunar.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță. Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea’, a declarat Ana Morodan pentru revistabiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton