Ce mesaj a postat Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Nu faceți ca mine. Să nu vă lăsați seduși de celebritate”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce mesaj a postat Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale. Ana Morodan, cunoscută în mediul online sub numele de „contesa digitală”, a fost reținută marți seară după ce a fost oprită de două ori în trafic, în decurs de câteva ore, sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Vedeta a fost plasată sub control judiciar vreme de 60 de zile. Ana Morodan a transmis un mesaj celor care o urmăresc și în special tinerilor, în care îi îndeamnă să aibă grijă de viața lor și a celor din jur și să nu acționeze asemenea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj a postat Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale. Ana Morodan, cunoscută în mediul online sub numele de „contesa digitală”, are în prezent trei dosare penale, după incidentul petrecut în trafic în urmă cu câteva zile. Pe numele vedetei au fost întocmite trei dosare penale pentru pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice. Ana Morodan a simțit nevoia să transmită un mesaj tinerilor care o urmăresc și vor să ajungă influenceri. Morodan și-a recunoscut greșeala și i-a sfătuit pe urmăritori să nu se lase păcăliți de farmecul celebrității și să fie atenți cu viața lor.

img-67-2img-67-2

Ce mesaj a postat Ana Morodan pe social media, după ce s-a ales cu trei dosare penale

Ana Morodan a trecut printr-o experiență negativă, care a făcut-o să-și deschidă sufletul în fața publicului. Vedeta a publicat un mesaj în care i-a sfătuit pe tineri să fie responsabili și să nu se lase purtați de farmecul celebrității/

Pentru copiii și tineri care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri, nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că totul este bine, când nu mai este nicun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că nu am făcut și mai mult rău.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală”

Citește și: Ce dietă ține Ana Morodan: „Mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău

Am vrut doar să fiu fata iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și-l mângâie și-l îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze cu natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și de sufletul vostru.” , a încheiat Ana Morodan.

Ana Morodan a intrat în coliziune cu două mașini

Ana Morodan a fost reținută marți, pentru 24 de ore, de polițiștii de la Brigada Rutieră, după ce a fost oprită în trafic de două ori.

Ana Morodan a fost inițial oprită de polițiști, marți, în jurul orei 16:00, când a refuzat să i se recolteze probe, iar polițiștii au deschis atunci un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, Ana Morodan s-a urcat din nou la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 23:00. Vedeta a acceptat să fie testată și astfel s-a descoperit că avea o concentrație de 0,40 g/l alcool pur în sânge și că a consumat substanțe psihoactive.

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule’, a transmis, miercuri, Brigada de Poliție.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton