Ana Morodan, la un pas de sinucidere: „Am crezut că nu mai prind 2019. Am sunat să mă internez la nebuni”

 Stamen Diana
.

Ana Morodan a vorbit mai sincer ca niciodată și a povestit drama prin care a trecut. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea' de la ProTv, vedeta a povestit că s-a confruntat cu probleme mari de sănătate mintală.

67159999_2433596089995448_9167394555559936000_o67159999_2433596089995448_9167394555559936000_o

Citește și: Contesă, nu glumă! Ana Morodan câștigă 17.000 de euro pe lună: Sunt un om care muncește să facă BANI, nu niște bani'


După moartea tatălui său, concurenta Asia Express a început să aibă atacuri de panică și senzații din ce în ce mai dese de anxietate.
Ana Morodan a povestit că muncea foarte mult în acea perioadă, iar unul dintre primele episoade de anxietate l-a avut în cadrul unei ședințe.

A început să tremure din senin și să se instaleze un sentiment de panică.
După acest episod, vedeta a început să meargă la terapie și să viziteze diverși psihologi și psihiatri.

Citește și: Concurenţii ASIA EXPRESS, terifiaţi de cobre, în India. Ana Morodan: E îngrozitor ce am trăit!'

„M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva', a explicat Morodan.

Ana Morodan a trecut prin momente oribile: „Am crezut că nu mai prind 2019. Am sunat să mă internez la nebuni'


Treptat, a început să se relaxeze și să realizeze cât de importantă este grija de sine. A realizat, întrebată de terapeut, că nu o relaxează nimic. Fiecare clipă din viața ei, fie că era la masaj, la cumpărături sau în pat, era acaparată de muncă: liste cu lucruri de făcut, răspunsuri, mail-uri și campanii.


A fost nevoie de multă muncă, însă a realizat ceea ce contează cu adevărat.
„Am un motto (…) eu n-am ajuns până aici doar ca să ajung până aici. Am două variante: ori mă ridic, ori s-a terminat povestea. Și n-am muncit atât doar ca să se termine povestea', a continuat Morodan.

Citește și: ASIA EXPRESS. Ana Morodan, contesa accidentelor auto: „O dată m-am dat peste cap. În rest, peste 18 tamponări de proastă!'

„Toate aceste lucruri mici, cosmetică, unghii, pe care am început să le fac (…) plecam cu senzația că am făcut ceva pentru mine. Am înțeles că nu îmi ridică nimeni statuie. Nu moare nimeni dacă nu pot să fac campania asta'.


Ana Morodan a declarat că 2018 a fost un an cumplit pentru ea și că au fost momente în care a crezut, sincer, că nu va apuca 2019.


„A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus', a povestit vedeta.

Sănătatea mintală este un subiect extrem de important, iar Ana Morodan le-a mulțumit realizatorilor tv că i-au oferit șansa de a vorbi despre acest episod din viața ei.

Citește și: Decizia luată de Ana Morodan înainte de Asia Express. Tratamentul care i-a salvat tenul în Sri Lanka și India

„Foarte mulți tineri se confruntă cu asta și e important să le spunem că toți trăim așa ceva, la un moment dat sau altul și că se poate ieși din ea', a completat Ana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton