Ana Morodan își micșorează sânii: "Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă"

 Oana Pantazi
.

Ana Morodan a anunțat recent, într-o postare pe contul său de socializare, că își micșorează sânii. Contesa digitală își dorea de mult timp să facă acest pas, deoarece volumul sânilor o incomoda, iar acum a dezvăluit că azi este ziua cea mare. Ana va fi operată chiar de către celebrul chirurg Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timp ce majoritatea vedetelor își fac operații de mărire a bustului, iată că Ana Morodan își micșosrează sânii, iar operația va fi efectuată chiar de către celebrul chirurg Constantin Stan, cel la care apelează majoritatea vedetelor. Contesa digitală și-a anunțat fanii că este gata să facă această schimbare necesară, deoarece mărimea sânilor îi creează probleme.

Ana-Morodan-isi-micsoreaza-sanii-Ana-Morodan-isi-micsoreaza-sanii-

Ana Morodan își micșorează sânii

Cu ceva timp în urmă, Contesa digitală dezvăluia că intenționează să își micșoreze sânii deoarece mărimea lor o incomodează și are dureri de spate. Iată că, recent, Ana Morodan a anunțat că își micșorează sânii, chiar dacă este vorba despre o operație delicată și dificilă. Vedeta s-a lăsat pe mâinile reputatului chirurg Constantin Stan, iar azi urmează să fie operată.

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Ana Morodan și Adrian Teleșpan după Asia Express: „Am început să…”

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă: „M-a cerut în căsătorie

Citește și: Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, în plin divorț: „Comunic non stop. Vorbim despre…'

„Numărătoarea inversă a început. De două ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, și, gata, voi avea alți sâni! O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar.

Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini', scria vedeta pe Instagram, în urmă cu 9 zile.

Cât câștigă pe lună Contesa digitală

A făcut furori la „Asia Express”, iar fanii o urmăresc acum și la „REAlă by Ana Morodan', pe Antena Stars, însă Ana Morodan era vedetă în online cu mult înainte. În 2019, datorită asocierii imaginii sale cu diverse branduri, Ana Morodan câștiga deja, lunar, o sumă fabuloasă, pe care nu a ezitat să o dezvăluie.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță. Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea’, a declarat Ana Morodan într-un interviu pentru revistabiz.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton