Ana Morodan neagă că a fost dată afară de la Antena Stars: "Nu te ține nicio televiziune dacă..."

 Raiciu Adriana
.

Ana Morodan neagă că a fost dată afară de la Antena Stars. După ce au tot apărut diferte speculații legate de fapul că Ana Morodan a fost dată de la Antena Stars, Contesa digitală a decis să clarifice situația. Iată ce declarații a făcut acum despre emisiunea sa.

CITEȘTE TOTĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din țara noastră. Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și reușește să facă senzație de fiecare dată când apare undeva. Vedeta are chiar și o emisiune, la Antena Stars, unde telespectatorii o pot vedea fără filtre și pot descoperi o altă versiune a ei. Totuși, în ultima perioadă s-a tot speculat că a fost dată afară, după ce ar fi venit sub influența băuturilor alcolce la filmări.

Ana-MorodanAna-Morodan

La puțin timp după ce au apărut aceste zvonuri în presă, Ana Morodan a decis să clarifice situația. Iată ce a spus vedeta despre situația actuală!

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Ana Morodan și Adrian Teleșpan după Asia Express: „Am început să…'

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022:„Am suferit din dragoste, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată / EXCLUSIV

Ana Morodan neagă că a fost dată afară de la Antena Stars

În cadrul unui interviu, Ana Morodan a negat că ar fi fost dată afară de la Antena Stars și chiar spune că filmările pentru emisiunea sa continuă. Urmează să apară și sezonul doi, iar Contesa digitală se pregătește din plin pentru noi provocări.

„Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi întrebați pe cei de la Antenă? Este exclus așa ceva. Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul', a declarat Ana Morodan, aflată la Amsterdam, pentru Fanatik.

Ana Morodan este conștientă că au existat și diferite persoane răutăcioase, care s-au bucurat de cele auzite, dar susține cu tărie că nu a consumat băuturi alcoolice la filmări.

Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul. Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta', a mai explicat Ana Morodan.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton