Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului: "Toți avem traume! Asia Express m-a distrus psihic" / Filmul evenimentelor, povestit de ea

 Calin Maria Bianca
.

Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ana Morodan sau Contesta Digitală, cum mai este cunoscută de către fani, a fost prinsă în urmă cu mai multe săptămâni la volanul bolidului ei de lux sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. A ținut mult timp primele pagini ale ziarelor și mulți au ținut fie să o critice, fie să-i fie alături. Ei bine, acum a venit cu primele declarații despre ziua în care s-a întâmplat tot incidentul nefericit. Iată ce se ascunde, de fapt, la mijloc!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan este destul de sonoră atunci când vine vorba despre viața ei personală, însă de data aceasta, după evenimentul neplăcut, a ales să rămână în umbră, să lase lucrurile să se liniștească, ca mai apoi să vorbească pe larg, cu calm, despre tot ceea ce s-a întâmplat în accea zi.

morodan-1morodan-1

Citește și: Zarug despre Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului: „Îmi este prietenă. Am sunat-o și…

Citește și: Ana Morodan, declarații în lacrimi după ce a produs accidentul rutier: „Nu cred că sunt primul om care a condus sub efectul unor substanţe'. Ce decizie a luat

Citește și: Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 45 de ani: 'Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30 de ani și…'

Citește și: Care este secretul relației de 13 ani, dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: „Nu aș putea să trec peste infidelitate”

Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului

Ana Morodan a luat totul de la început și a explicat clar, în primul rând, că nu a interesat-o absolut deloc despre ceea ce s-a scris despre ea. Ba mai mult, nici nu a citit știrile sau comentariile răutăcioase. Așa cum era de așteptat, primele declarații s-au concentrat pe influența alcoolului și a substanțelor interzise. A explicat clar că a băut o bere, însă nu neapărat de plăcere, ci pentru problemele de la rinichi, iar substanțele interzise cu care a fost găsită provin dintr-o doză în exces din medicamentele pe care le ia în mod normal.

 'Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog.

Eu nu mă droghez. Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere. Eu am problemă cu rinichii, cu unul, nu cu amândoi. Nu sunt eu o mare fană de bere, nu beau bere în cantități mari. Din când în când mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi. Eu am lăsat presa să scrie atunci, să mă linșeze în toate felurile, să facă tot ce vrea. Nu am considerat că e cazul să dau un răspuns.

Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu? Da, este corect. S-ar fi întâmplat ceva nașpa. Dat nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam.', a spus Ana Morodan pentru Fanatik.

Firul evenimentelor din ziua în care s-a întâmplat accidentul

Ana Morodan a fost acuzată peste tot de faptul că s-a urcat de două ori la volanul mașinii în aceeași zi, deși a fost deja o dată oprită de oamenii legii și prinsă sub influența substanțelor interzise și ale alcoolului. Ei bine, lucrurile nu au stat chiar așa cum s-a zvonit. Vedeta nu a mers acasă și a plecat iar, ci a fost oprită de două echipaje diferite, la o distanță de câteva sute de metri.

Aici e o singură chestie pe care oamenii nu o înțeleg. Eu, când am plecat de la INML, am zis un singur lucru: trebuie să ajung la mașină și să mă duc direct acasă, să duc mașina acasă. A doua oară când m-am urcat la volan, și oamenii asta nu au înțeles, nu au înțeles, pentru că nu am dat nici eu niciun fel de declarație. Eu n-am venit acasă, pentru că avem camerele din complex. N-am venit acasă să stau trei-patru ore și, apoi, să zic hai că mă urc iar în mașină să mă urc în oameni xanaxată! Nu, eu am venit de la INML și am zis: trebuie să mă duc absolut acasă. Prima oară pe mine Poliția m-a oprit la Charles de Gaulle, știi unde, acolo, la Piața Charles de Gaulle, a doua oară m-a oprit pe Primăverii. Diferența de mers este de 300 de metri, înțelegi? Nu am plecat prin oraș iarăși cu mașina, xanaxată sau nu…

 Hai să-ți zic. Eu m-am dus și am zis,  acuma, ok, pe mine nu m-a oprit nimeni de la Poliție să zică nu mai urcați la volan. Eu stau în Pipera, și aveam două rute. Ruta pe Nicolae Caranfil să ajung și s-o iau la dreapta, dar durata era mai mare și ruta rapidă pe Primăverii, să ies pe Mircea Eliade, pe Floreasca, să vin pe pod, cum ar veni, rapid în Pipera. Pe mine a doua oară când m-au oprit, m-au oprit după 300 de metri. Ne-am uitat și noi pe camere, zic, e posibil, într-adevăr… Clar am abuzat de Xanaxul pe rețetă. Da, m-am dus la complexul unde stau și am cerut camerele. Mașina mea nu a ajuns niciodată aici. Eu țin minte foarte clar că eu am ajuns pe Bulevardul Primăverii după ce am ajuns la INML că trebuie să merg direct acasă, cu mașina.

Noi nu știm lucrurile astea și nici eu nu mai țin minte, trebuie să iasă dosarul lor. Da, am luat mașina a doua oară de la Charles de Gaulle și m-au oprit după 400 de metri, mai mult nu avea cum să fie… Eu am fost la INML, apoi m-am dus, am luat mașina și am zis că merg acasă. Nu am venit acasă, să stau câteva ore și după aia, torpilă, da, uite, acuma mai ies încă o dată în oraș, mă pun în mașină și plec. Nu, nu!', a continuat Contesa Digitală.

Ana Morodan: „Toți avem traume! Asia Express m-a distrus. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână'

Ana Morodan a recunoscut că suferă de o serie de probleme emoționale și are episoade depresive pe care trebuie să le controleze mereu. Fără a ezita, Contesa Digitală a mărturisit că Asia Express a distrus-o din punct de vedere psihic, dar și că moartea părinților și a bunicului ei într-o săptămână, au marcat-o profund, astfel că acum este dependentă de pastile, iar în ziua accidentului a luat supradoză.

Dragul meu, toți avem traume! Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii. N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez. Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!

Este un burn-out, îți spun sincer, conform psihologilor, psihiatrilor, că am fost peste tot. Este un fuc**g burn-out. Și știi cum se manifestă? Mă trezesc dimineața și zic: mno, bag picioarele, azi mă ridic, arunc niște haine pe mine, mă duc la birou. Peste 10 minute nu mai sunt în stare, nu mai merg la birou. Zic că îmi permit, am muncit atâta, am strâns bani, apoi zic, ce dracului fac? N-am de ce să șterg praful că am menajeră, e un paradox. Pe de altă parte vreau să mă pun să muncesc și apoi îmi dau seama că nu mai pot. Apoi mă uit în gol și îmi dau seama că mă plictisesc.', a mai spus Ana Morodan.

Îi este recunoscătoare tutror celor care au fost lângă ea, mai ales Adelinei Pestrițu

Mulți au fost alături de ea în mediul online, cât și în viața de zi cu zi după incidentul nefericit, însă totodată au fost și mulți care au vorbit-o de rău și i-au adresat numeroase injurii și vorbe răutăcioase. Cu toate astea, vedeta a ales să-i vadă pe cei care au susținut-o, mulțumind public tuturor, dar mai ales Adelinei Pestrițu.

„Sincer să spun, eu sunt Capricorn de felul meu, noi suntem mai singuratici. Eu sunt o ființă socială, pentru că trebuie, cu business-ul și așa mai departe. În perioada respectivă s-a uitat asistentul meu Claudiu la ce scria lumea. Nu m-am uitat la comentarii, la articole, la nimic. Nu e primul meu rodeo, nu mă refer că e primul meu rodeo când conduc beată, să nu se interpreteze greșit, dar țin minte când am fost la Asia Express, primele trei episoade, acolo am primit și amenințări cu moartea, iar apoi lumea s-a repliat și a zis: mamă, ce mișto e femeia asta.

Au fost lângă mine, pe lângă prietenii mei, foarte mulți oameni din online, care și-au asumat să scrie lucruri pozitive, știind că vor fi atacați. De exemplu, Adelina Pestrițu, săraca de ea, mi-a zis să fiu puternică. Trebuia să intru la comentariul ei să îl șterg. Mi-a zis: „Nu îl șterge, că eu sunt lângă tine. Îmi asum'. Mno, și ea, săraca, au început să îi scrie că a luat patru la Bac, că ești o imbecilă. Chiar am primit foarte mult bine în această situație. Oamenii au fost foarte ok. Chiar vorbeam acum vreo trei zile cu agenția mea de branding. Măi, de ce îmi scriu toți să fiu tare, că o să trec și peste asta?', a concluzionat Ana Morodan pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton