Ana Morodan are un iubit cu 11 ani mai mare decât ea. Cine e bărbatul care a cucerit-o: "El e foarte discret"

 Pirvu Cristina
.

Ana Morodan are un iubit cu 11 ani mai mare decât ea. Bărbatul stă departe de lumina reflectoarelor și îsi lasă iubita să strălucească, nici la evenimente mondene nu își fac apariția împreună. 

EXCLUSIV pentru revista VIVA!, acum câteva luni, imediat după competiția Asia Express, Ana Morodan ne-a povestit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste. El este un bărbat foarte discret, care nu face parte din lumea mondenă și nu își dorește. Acum, într-o emisiune la Antena 1, ea a făcut și mai multe dezvăluiri despre bărbatul misterios din viața ei.

„Am o relație minunată și nu am avut niciodată probleme de genul: de ce nu ai timp de mine sau alte discuții care se practică în cuplurile din ziua de azi, este un bărbat înțelegător, e un om foarte discret și eu respect asta și în timp am început să înțeleg și eu că discreția e un lucru important, e mai în vârstă decât mine, cu 11 ani. Este omul pe care îl respect și îl admir și pentru care am cea mai mare considerație. 
Mă simt foarte bine așa, nu am vise de-astea de prințesică, eu prințesică sunt în fiecare zi. Nu ne trebuie de-astea! Nu fac nici copii.', a spus Ana Morodan, la „Xtra Night Show'.

Ana MorodanAna Morodan

Ana Morodan de la „Asia Express' vorbește în premieră despre iubit, căsătorie și copii

Ai declarat într-un interviu că nu-ți dorești copii. Mare dovadă de curaj… Te-ai mai răzgândit, între timp?
Nu, sunt tot fermă pe poziție. (zâmbește) Cred că un copil îl faci pentru el, nu pentru tine sau partenerul tău de viață. Și mai cred că această responsabilitate este una enormă cu implicații definitorii asupra unei alte ființe umane, nu doar a ta. Atunci când iei o astfel de decizie nu e o joacă. Cât timp planul meu de viață e să construiesc Morodan Corporation (inside joke), decizia de a face un copil rămâne pe alt plan. Probabil, când o să simt că mă pot dedica așa cum consider eu că trebuie să te dedici creșterii unui copil, o să-mi schimb poziția. Nu văd, totuși, să fie prea curând.

Dar despre căsătorie ce părere ai? Te vezi îmbrăcând rochia de mireasă?
Am îmbrăcat atâtea rochii de mireasă pentru pictorialele mele, încât mi-am satisfăcut acest vis. După cum știi, găzduiesc anual The Millennial Aristo Party, prin urmare și treaba asta cu să ai petrecerea ta e „checked. Am fost toată viața în centrul atenției, deci n-am dus lipsă de „aplauze la scenă deschisă, așa că am rezolvat și cu asta. Nu văd de ce m-aș mai căsători. Plus că pe mine mă emoționează o sală de sute de oameni care vin la conferințele mele de business și mă încarcă o astfel de energie.
Acum, lăsând gluma la o parte, o relație echilibrată nu stă într-un act. Într-o relație nu e importantă căsătoria, e importantă armonia. Dacă doar prin căsătorie vine armonia, atunci by all means… spre sfatul popular. Dacă armonia deja există, atunci căsătoria devine opțională sau irelevantă, nu?

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton