Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, este pregătită să devină mamă: "Când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie..."

 Dumitrache Laura
.

Ana Maria Pop formează un cuplu cu Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și au o relație frumoasă. Recent, iubita moderatorului TV a vorbit despre relația pe care o are cu fiul acestuia dar și despre dorința de a deveni mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul TV a cunoscut-o pe Ana Maria Pop la scurt timp după ce s-a despărțit de Marina, femeia cu care se logodise. Povestea lor de dragoste a început în toamna anului trecut și a pornit dintr-o prietenie. Ana Maria Pop și Daniel Pavel au o relație extrem de frumoasă, iar blondina își dorește să devină mamă.

ana maria popana maria pop

Iubita prezentatorului Tv se înțelege foarte bine cu fiul acestuia, Antonio și este pregătită să devină mamă. Ana Maria Pop și Daniel Pavel au împlinit în septembrie un an de când formează un cuplu și au planuri mari de viitor.

Citește și: Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent.Formează un cuplu de câteva luni

Citește și:Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita lui. S-au cunoscut la petrecerea VIVA!:„El trăia la Viena, eu în București'

Citește și:Anamaria Prodan împlinește 50 de ani.Zi de naștere cu lăutari și tort cu cinci etaje. Imagini de la fastuoasa petrecere

Citește și:Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian:”O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…”

Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, este pregătită să devină mamă

Ana Maria Pop și Daniel Pavel formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și au o relație frumoasă. Frumoasa blondină a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiul lui Daniel Pavel, Antonio, dar și despre dorința de a deveni mamă. Iubita prezentatorului TV a mărturisit că este pregătită să aibă un copil, declarând că Daniel Pavel este bărbatul pe care și l-a dorit întotdeauna.

În viitorul apropiat cu siguranță da, îmi doresc asta. Nu e chestie de ceasul biologic, pentru că nu mi-am propus asta niciodată, însă când persoana de lângă tine e ceea ce trebuie, poate ajungi să te gândești și la asta.„, a declarat Ana Maria Pop pentru playtech.ro.

Cum se înțelege Ana Maria Pop cu fiul lui Daniel Pavel

Daniel Pavel are un fiu din căsătoria anterioară, Antonia. Cei doi au o relație apropiată, iar Ana Maria Pop a vorbit despre acesta. Vedeta a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Antonia și sunt deschiși unul cu altul. „Antonio este un băiat extrem de inteligent și probabil că am conectat imediat pentru că suntem cumva asemănători, cumva foarte deschiși la minte și mai apropiați ca vârstă, am cuplat imediat., a mai spus iubita lui Daniel Pavel.

Antonio este un tânăr sportiv, precum tatăl său. Acesta schiază, patinează și este foarte priceput la sporturile de apă. Mai mult, fiul lui Daniel Pavel vorbește multe limbi străine, precum germana, franceza și engleza.

Ana Maria Pop: „Daniel este bărbatul pe care îl căutam”

Ana Maria Pop este de profesie avocat, dar și absolventă a Masterclass-ului Mandragora Movies Film Academy. Aceasta l-a cunoscut pe Daniel Pavel la petrecerea VIVA, iar de atunci sunt de nedespărțit. La început, cei doi au fost prieteni buni, iar ulterior au decis să formeze un cuplu.

Este din punctul meu de vedere, pentru că, desigur, probabil că avem chimia noastră și așa ne-am găsit, este bărbatul pe care îl căutam.Este un om foarte cald, foarte atent, foarte romantic, deși poate unii nu ar spune asta, atent la detalii și foarte muncitor, foarte ambițios.„, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton