Ana Maria Mărgean a fost aplaudată în picioare, în finala America’s Got Talent All-Stars: "A fost absolut perfect! Meriți să fii aici!"

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Maria Mărgean a făcut un show incredibil, în finala „Americas Got Talent All-Stars'. Ana Maria Mărgean, supranumită „fetița ventriloc”, a devenit una dintre cei 11 finaliști din cadrul competiției „Americas Got Talent All-Stars'. După ce a uimit juriul și publicul de la Românii au Talent, fiind declarată câștigătoare în 2021, Ana Maria i-a uimit pe americani cu abilitățile ei, fiind comparată cu Ariana Grande.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Mărgean a făcut un show incredibil, în finala „Americas Got Talent All-Stars'. Ana Maria Mărgean se numără printre cei 11 finaliști ai concursului „Americas Got Talent All-Stars', după ce a oferit reprezentații spectaculoase în fața juriului de peste ocean, format din mari vedete din showbiz, precum Simon Cowell sau Heidi Klum. Ana Maria Mărgean a făcut un show fabulos și a câștigat aprecierile juriului fiind comparată cu artista Ariana Grande.

video-ana-maria-margean-castigatoarea-de-la-romanii-au-talent-a-implinit-12-ani-cum-si-a-serbat-ziua_6_size24video-ana-maria-margean-castigatoarea-de-la-romanii-au-talent-a-implinit-12-ani-cum-si-a-serbat-ziua_6_size24

Ana Maria Mărgean a făcut un show incredibil, în finala Americas Got Talent All-Stars, fiind aplaudată de toată sala

Anamaria Mărgean a avut un moment superb și emoționant, în același timp, pe scena de la America’s Got Talent All Stars. Prestația fetiței-ventriloc a generat o reacție explozivă din partea juriului, care a aplaudat-o în picioare, comparând-o apoi cu artista Ariana Grande.

Perfect! A fost absolut perfect! Și ai cântat fără să îți miști buzele! Cred că ești cu adevărat incredibilă!', a spus Heidi Klum

Citește și: Ce a făcut Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent, cu premiul de 120.000 de euro: „I-am investit într-o…'

Citește și : Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au Talent 2021, a ajuns la Hollywood. Fetița ventriloc a impresionat o lume întreagă

„Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă. La asta cred că ne-am uitat. Pe de altă parte, într-o țară în care engleza nu e nici măcar limba ta maternă, tu ai fost capabilă să stârnești râsete aici, în America, e absolut uimitor. Ești exact unde trebuie!', a spus juratul, completat fiind de Simon Cowell. „Ce mi s-a părut cu adevărat uimitor e faptul că Ana a făcut să pară că aceasta e o zi normală, precum: «Sunt aici, mi-am adus păpușa». Ai devenit din ce în ce mai bună! Chiar meriți să fii aici!', a declarat el în aplauzele tuturor celor din sală.

Ana Maria Mărgean a dedicat momentul de pe scena din SUA, profesoarei de canto

Fetița ventriloc, Ana Maria Mărgean, a apărut pe scenă cu o păpușă menită să o reprezinte pe mentorul ei și profesoara de canto, căreia i-a dedicat întregul moment.

„Bună seara tuturor! Sunt aici în seara aceasta cu o persoană foarte importantă în viața mea, e vorba despre mentorul meu, care îmi este și profesor de canto. E mereu alături de mine pentru a-mi da sfaturi și pentru a mă încuraja', a spus Ana Maria Mărgean, care a cântat piesa „I Put A Spell On You'.

Când și-a descoperit Ana Maria Mărgean pasiunea pentru ventrilocie

Ana Maria Mărgean a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Copila și-a descoperit pasiunea pentru ventrilocie în timpul perioadei carantinei, însă a practicat muzica încă de la vârsta de 5 ani, când a început să ia lecții de canto și pian.

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…’ / EXCLUSIV

Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze', a povestit Ana-Maria Mărgean.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton