Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică. Primele declarații

 Lupescu Anca
.

Sandra Izbașa este în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie de Răzvan Bănică, în ziua de Crăciun. Ana Baniciu s-a oferit deja să îi cunune și să le fie părinte spiritual, alături de iubitul ei, Edy Kovacs. Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au luat prin surprindere lumea mondenă atunci când și-au făcut publică relația. Au fost, la acea vreme, cel mai surprinzător cuplu din showbiz și iată că nu a trecut mult timp până cei doi să ajungă la concluzia că vor să îmbătrânească împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie chiar de Crăciun de iubitul ei, nepotul lui Ștefan Bănică Junior. Ea a postat o fotografie pe Instagram în care Răzvan Bănică era în genunchi și îi cerea mâna.

img-3-9img-3-9

„DA !' Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit !', a scris Sandra pe Instagram.

Ana Baniciu vrea să îi cunune pe Sandra Izbașa și Răzvan Bănică

Fanii au reacționat imediat la fotografie și i-au felicitat pe cei doi. Prietena fostei gimnaste, Ana Baniciu, nu s-a rezumat doar la felicitări. Aceasta și-a arătat disponibilitatea de a fi nașă, spunându-le celor doi că îi iubește.

„Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!' a fost mesajul Anei Banciu pentru cei doi logodnici.

De Crăciun, Ana Baniciu și-a făcut publică relația cu Edy Kovacs printr-o fotografie în care le-a urat fanilor sărbători minunate.

„Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!', a scris Ana în dreptul unor fotografii alături de iubitul ei', a scris Ana Baniciu.

Ana Baniciu și-a găsit fericirea în brațele lui Edy Kovacs

În urmă cu un an, Ana Baniciu vorbea despre nereușitele sale în dragoste. Acum, vedeta privește viața cu alți ochi, asta pentru că a întâlnit bărbatul care să o facă fericită.

‘Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit. Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta. E o greșeală foarte mare să schimbi un om. Trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal‘, spunea, în urmă cu un an, artista.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție

Citește și: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…

Edy Kovacs este un afacerist care a mai avut legături cu femei din showbiz. El a avut relații cu mai multe femei cunoscute din România, printre care și Daniela Crudu, Marinela Avădani sau Calina Roman, nepoata lui Petre Roman.

Părinţii lui Eduard ar fi proprietarii mai multor restaurante din Oradea. Mai mult, aceştia au şi un complex de lux în Bucureşti, iar pe litoral, la Eforie Nord, deţin un restaurant cu autoservire. Ana Baniciu nu doreşte să pericliteze în niciun fel imaginea celebrului său tată. A spus-o chiar cântăreaţa, într-un interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton