Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine: ”S-a îngroșat gluma”

 Calin Maria Bianca
.

Amna are probleme la coloană. Artista și-a luat marea comunitate de fani prin surprindere. Recent, aceasta a dezvăluit că nu se simte deloc bine și are probleme de sănătate. Fără a sta pe gânduri, a mers să facă mai multe controale amănunțite pentru a vedea despre ce este vorba. Iată ce le-a spus fanilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna are probleme la coloană. Cu toții știm că Amna este una dintre artistele care mereu are zâmbetul pe buze, indiferent de problemele prin care trece. Ei bine însă, de data aceasta, când a văzut că simptomele de rău sunt din ce în ce mai dese, lucrurile au luat o altă întorsătură. Frumoasa blondină s-a îngrijorat destul de mult cu privire la problemele de sănătate.

amna-8amna-8

Stările de amețeală, greață și oboseală și-au făcut simțită prezența în viața Amnei în urmă cu aproximativ două luni. Pe atunci, artista a pus totul pe baza agitației și lipsei de somn. Acum însă, nu a mai stat pe gânduri și s-a lăsat pe mâinile medicilor. 

Citește și: De ce boală suferă fiul artistei Amna. Se află sub tratament de 7 luni:„David este puterea mea'

Citește și: Amna e hărțuită de un bărbat pe internet.Artista primește zeci de mesaje de la un necunoscut: „M-a disperat”

Citește și: Moșii de toamnă 2022.Tradiții, obiceiuri și superstiții

Citește și: DJ Harra luptă cu disperare să-și salveze mama, aflată în stare critică, la spital:”Nu știu dacă este legal ce face eu, dar…”

Amna are probleme la coloană

Ce-i drept, vine un moment în viață când toți trebuie să ne preocupăm mai mult de sănătate. La fel a făcut și frumoasa artistă. Conștientă că are un copil acasă pentru care trebuie să fie mereu bine și alături de el, Amna a decis să facă o serie de investigații amănunțite și mai multe controale pentru a vedea de unde pleacă toată această stare de rău. 

„Mai oameni buni, este mult mai bine să prevenim decât să tratăm, asta știm cu toții, doar că n-ai timp, o lași pe altădată, altădată se transforma în niciodată și ajungi să te neglijezi. Ei bine, povestea fiecărui om. Azi mi-am luat inima în dinți și am mers să vedem ce se întâmplă. Am stări de amețeală de două luni de zile, dar deja s-a îngroșat gluma, plus că eu nu am treabă dacă nu dorm, parca sunt mai fresh. În ultima vreme, ce să vezi, amețeli și mă simt slăbită și am zis că trebuie să ne verificăm.”, a povestit Amna pe rețelele de socializare, conform SpyNews.ro.

Cum se simte artista

Amna este destul de activă în mediul online și nu ezită să le povestească fanilor tot ce se întâmplă în viața ei. Fie că este vorba despre momente frumoase sau rele, artista își ține la curent fanii. La fel a făcut și acum, când le-a explicat că problemele de sănătate pe care le are pot fi de la coloană. Azi urmează să facă un RMN, cât și mai multe investigații, ca mai apoi să vadă ce este de făcut.

Dragii mei, nu o să ghiciți unde mă aflu, pentru că nici eu nu am știut că o să mă aflu . Facem un RMN astăzi, unde vom face niște investigații. Am amețeli în ultima vreme și vedem ce se întâmplă cu coloana mea”, a mai povestit Amna pe rețelele de socializare, potrivit SpyNews.ro.

Probleme se țin lanț de Amna

În aceste momente, așa cum chiar ea a povestit pe rețelele de socializare, Amna are probleme de sănătate. Din nefericire, nu este singura problemă a ei din ultimele luni. În urmă cu doar câteva săptămâni, artista mărturisea că este hărțuită pe Internet de un bărbat. Cânăreața primea zilnic pe atunci mesaje lungi de dragoste de la individul care susținea și că a avut o relație amoroasă ea.

‘M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri’ a declarat, în trecut, Amna pentru spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton