Cea mai dragă amintire a lui Sebastian Țopescu alături de regretata sa soră, Cristina Țopescu: "Iubeam foarte mult când..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cea mai dragă amintire a lui Sebastian Țopescu alături de regretata sa soră, Cristina Țopescu. Sebastian Țopescu este fiul cel mic al jurnalistului sportiv, Cristian Țopescu, care a încetat din viață în 2018, la 81 de ani. Moartea acestuia a fost urmată la un an distanță, de fiica sa, Cristina Țopescu, o jurnalistă respectată, asemenea părintelui ei. Sebastian Țopescu, sau Basti, cum îl alintă familia, a povestit despre relația pe care a avut cu sora sa mai mare, Cristina Țopescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cea mai dragă amintire a lui Sebastian Țopescu alături de regretata sa soră, Cristina Țopescu: „Iubeam foarte mult când…”. Sebastian Țopescu, 23 de ani, este fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu și al soției sale Christel Ungar. Cristian Țopescu a mai avut doi copii, printre care o fiică, Cristina Țopescu, care devenise, asemenea tatălui, o jurnalistă foarte apreciată. Din păcate ambii s-au stins din viață, pe când Sebastian, mezinul familiei, era doar un copil, însă tânărul încă are o amintire foarte dragă alături de sora sa mai mare, Cristina Țopescu.

Cea mai dragă amintire a lui Sebastian Țopescu alături de regretata sa soră, Cristina Țopescu

Sebastian Țopescu, 23 de ani, fiul lui Cristian Țopescu și al lui Christel Ungar, era abia un adolescent, când tatăl său s-a stins din viață. La un an a pierdut-o și pe sora sa mai mare, jurnalista Cristina Țopescu. Amintirile lui Basti, așa cum e alintat mezinul familiei Țopescu, stăruie în mintea tînărului, atunci când este vorba de sora sa mai mare, Cristina Țopescu. Sebastian Țopescu a mărturisit că activitatea preferată pe care o avea cu sora lui, era mersul la cinema.

Citește și:Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a ajuns pe perfuzii, în timpul sarcinii: „Aveam o icoană lângă mine și mă rugam să…'

Citește și:Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023: ‘Vă mulțumim pentru tot și…’

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează'

Relația noastră a fost una bună, strânsă, atât cât s-a putut dată fiind diferența de vârstă între noi doi. Nu cred că pot să aleg o singură amintire, dar cu siguranță iubeam foarte mult când mergeam împreună la film.”, a declarat Sebastian Țopescu, pentru Unica.

Sebastian Țopescu, amintire duioasă alături de tatăl său, Cristian Țopescu

În ceea ce privește relația cu părinții săi, Sebastian Țopescu își amintește de calmul tatălui său, Cristian Țopescu. Basti a povestit cu nostalgie că îi plăcea să joace șah cu tatăl său.

Cred că depinde de sfaturi, la tata aș fi mers pentru sfaturi legate de oameni și la mama pentru sfaturi legate de mine.  Calmul lui incredibil. Nu cred că am cunoscut sau voi mai cunoaște un om așa de calm. Să joc șah, era activitatea noastră preferată.” a declarat Sebastian Țopescu.

Sebastian Țopescu: „Numele meu a venit cu o anumită „greutate'

Sebastian Țopescu a vorbit și de presiunea pe care a resimțit-o datorită numelui pe care îl poartă. Pe 26 martie, Sebastian Țopescu a avut prima ediție a emisiunii sale, la TVR. Chiar dacă mulți au vehiculat că mama sa, care face parte din Consiliul de Administrație al SRTv, l-ar fi ajutat să aibă o emisiune, Sebastian Țopescu e de părere că abilitățile sale au fost cele care l-au recomandat.

Nu pot să neg că în unele cazuri numele meu a venit cu o anumită „greutate'. Cu toate astea tu ești singură persoană care poate să decidă dacă lași o astfel de „greutate' să te afecteze sau nu.
Nu a existat o conexiune între poziția ei și emisiune, procesul obținerii emisiunii a fost unul complet independent. Îmi place să cred că mi s-a oferit oportunitatea aceasta datorită abilităților și umorului meu, și sper că veți fi și voi de acord cu mine odată ce încep să fie difuzate episoadele.”,
a mai adăugat fiul lui Cristian Țopescu, potrivit aceleiași surse.

FOTO: Antena 1, PRO TV, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton