America arde și... Ivanka se piaptănă! – Gestul deranjant al fiicei lui Donald Trump

 Oana Pantazi
.

Cu o zi în urmă, în plin scandal generat de interdicțiile impuse de Donald Trump refugiaților, Ivanka (35), fiica actualului președinte, a avut neinspirata idee de a posta o fotografie pe Instagram în care, alături de soțul ei, debordează de fericire și de bunăstare.

 

 

Chiar dacă poza a strâns mai bine de 200.000 de like-uri, cu siguranță nu toate comentariile le-au făcut plăcere celor doi soți, pentru că nu puține au fost cele ce conțineau cuvintele „rușine” sau „familie de toată jena”. În timp ce, din cauza ordinelor executive semnate de tatăl său, sute de imigranți sunt opriți în aeroporturi și mii de americani protestează, Ivanka își face poze în oglindă cu soțul ei, la evenimente mondene, afișând ținute scumpe.

 

 

 

În mod sigur, rochia argintie purtată de Ivanka la acel eveniment (estimată la 5.000 de dolari) nu a fost cea mai scumpă purtată vreodată, dar atât momentul ales pentru a posta o asemenea fotografie în care ea și Jared Cushner (36) zâmbesc fericiți, cât și faptul că acesta a fost recent numit de socrul său consilier la Casa Albă au reprezentat picătura care a umplut paharul internauților și nu numai. În ceea ce privește decretul semnat de Trump, profund discriminatoriu pentru minoritățile religioase musulmane, se pare că pe ginerele său (ai cărui bunici au fost supraviețuitori ai Holocaustului) nu-l deranjează… atât timp cât aceste probleme nu-l ating direct. La fel cum nu îl ating nici pe Donald Trump, despre care unul dintre instagrammeri se întreba retoric: „Dacă urăște așa de mult imigranții, oare de ce s-a însurat cu una dintre ei?'

 

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta; Instagram

 

 

Citește și:

Ivanka Trump, o femeie de afaceri exemplară

Ivanka Trump – Prințesa din turn

Fiica lui Trump se mută lângă familia Obama

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton