Amenințări între Adriana și Alex, la Puterea Dragostei: „Am niște poze și conversații cu…”

 Lupescu Anca
.

Un nou scandal a explodat în casa Puterea Dragostei. Adriana s-a certat cu Mariana și Alexandra, apoi l-a amenințat pe unul dintre concurenți că are dovezi că are acasă o iubită, deși a venit la emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dialogul dintre Adriana și ceilalți concurenți a fost unul destul de acid, presărat cu amenințări și atitudini ofensive.

Alexandra: Ți-o cauți cu mine?

Mariana: Da! Hai zi-o!

Alexandra: Văd că ți-o cauți cu mine!

Adriana de la Puterea Dragostei a avut și ea o izbucnire nervoasă. 

Adriana: De fiecare dată când greșești, dacă nu te bat cu cuvântul îla la cap până îți revii!

Mădălina: Aveți niște vrăjeli! Alexandra, unu la mână, nu se învârte Pâmântul în jurul tău, ca să știi. Doi la mână, a fost vorba despre Gala trecută și eram foarte supărată pe Andrada!

Apoi, a urmat schimbul de replici între George și Andrada. 

Andrada: Pleacă acasă!

George: Eu să plec acasă? De ce? Ar trebui să mă dau la tine ca să rămân în competiție? 

Andrada: Te-ai dat deja la mine, la începutul competiției. 

George: M-am dat la tine, așa e! 

Captură-de-ecran-din-2021.02.19-la-13.22.00Captură-de-ecran-din-2021.02.19-la-13.22.00

Adriana:Am niște poze și conversații cu iubita ta de acasă. Cum poți să vii tu aici să minți că nu ai iubită acasă, dacă tu ai iubită acasă?

Alex Stoica: Și eu am! Și eu am cu ea. 

Mariana: Este adevărat că tu încă continui relația ta cu Mihaela în exterior?

Romeo: Am declarat eu vreo clipă că aș fi cu Mihaela?!

Alex Stoica i-a dus un buchet mare de transafiri roșii Adrianei. Au urmat imagini emoțioante din casa Puterea Dragostei cu concurenții, așa cum nu au mai fost văzuți niciodată.Au încetat să se mai certe și cuplurile emisiunii au dansat îmbrățișate, scrie wowbiz.ro.

Alexandra și Codruț, de la Puterea Dragostei, s-au despărțit

Codruț și Alexandra de la Puterea Dragostei au decis să se despartă. Totul s-a lăsat cu lacrimi și cuvinte grele aruncate unul față de celălalt. Cei doi nu mai pot continua relația, din mai multe motive, iar Alexandra i-a reproșat fostului ei iubit că a mers în casa fetelor.

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: ‘Am găsit-o leșinată în casă’

Citește și: Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: „Realitatea este foarte diferită'

Citește și: Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: „El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori'

Totul a pornit după ce Codruț s-a dus în casa fetelor, lucru care a enervat-o cumplit pe Alexandra, care a început să îi reproșeze și să plângă. Dialogul dintre cei doi a fost extrem de tensionat, iar în timp ce Alexandra îi spunea să rămână cu fetele din casă, Codruț i-a replicat că face ce vrea, pentru că poate.

Alexandra: Cu ele o să rămâni!
Codruț: Fac ce vreau, pentru că pot!
Alexandra: Bine! Pune punct dacă faci ce vrei! Eu te-am trimis în brațele ăleia? Acum te trimit în brațele ei și să stai pentru totdeauna în brațele ăleia, ai înțeles?!

Pe de altă parte, Daiana este îndrăgostită de Codruț. Bruneta a dezvăluit că are sentimente pentru el și a izbucnit în plâns.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton