Amanda Hearst – Stilul unei moştenitoare

 Florentina Liutic
.

Fotomodel, socialite, dar și moștenitoarea unui imperiu medi­atic uriaș, evaluat la aproximativ 2 miliarde de euro, stră-strănepoata mogulului William Randolph Hearst se bucură de toate avantaje­le averii sale. Totuși, excentricitatea și excesele nu o caracterizează.

 

amanda1

 

Este celebră mai mult pentru evenimentele carita­bile la care participă decât pentrupetrecerile extra­vagante cu multe celebrități și paparazzi. De altfel, despre aceștia din urmă nu are cele mai elegante cuvinte și se ferește de ei cât de mult poate. La 31 de ani, Amanda recunoaște că a fost norocoasă să se nască în familia Hearst, dar face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși decât ea. Se implică în diverse acțiuni umanitare, duce ea însăși un stil de viață lipsit de ostentație și preferă să-și expună viața privată cât mai puțin posibil.

 

Deși pare că a avut dintotdeauna lumea la picioare, Hearst recunoaște că nici familia ei n-a fost lipsită de evenimente neplăcute, așa cum s-a întâmplat atunci când părinții ei s-au despărțit pe vremea când mama ei era încă însărcinată. Din fericire, Anne Hearst și-a refăcut viața trei ani mai târziu alături de scriitorul Jay McInerney, care s-a dovedit a fi un tată minunat pentru Amanda.

 

La un moment dat, blondina a cochetat cu mo­dellingul, a fost imaginea Tommy Hilfiger și a apă­rut chiar pe coperta revistelor Town & Coun­try, International Harpers Bazaar și Cosmopoli­tan. După un timp a renunțat la catwalk și a reluat studiile, absolvind la 23 de ani facultatea de Istoria Artei din cadrul Universității Fordham.

 

În 2013, într-un interviu pentru revista Vogue, Amanda Hearst își descria stilul personal ca fiind destul de minimal. „Pentru mine confortul este foarte important, așa că în timpul zilei prefer să port o pereche de jeanși și un pulover. Dar dacă am un eveniment sofisticat de seară, îmi place să mă aranjez și de multe ori aleg o creație Lanvin.

 

În ceea ce privește designerii ei preferați, Amanda se declară mai degrabă adepta unei filozofii în modă, decât a unor branduri anume. „Sunt un fan al brandurilor care respectă drepturile omului și un anumit cod etic. Mai mult decât atât, eu însămi am un boutique, Maison de Mode, care se bazează exact pe aceste principii morale. În plus, îmi place și Maiyet din Paris, pentru asemănarea cu brandul Céline și pentru istoria lor, dar și magazinul Maiyet din New York, pe care îl frecventez destul de des! De altfel, Amanda este pasionată de călătorii și de­clară că una dintre puținele ei extravaganțe este aceea de a merge la shopping în diverse orașe ale lumii ca mod de relaxare.

 

 

RITUAL ZILNIC DE ÎNGRIJIRE

Adesea întrebată despre ritualul ei de frumusețe, Amanda recunoaște că este destul de relaxată din acest punct de vede­re și nu apelează la proceduri complicate. „Îmi plac două branduri foarte mult:Tata Harper și Ren (o linie de produse naturale pentru față). De asemenea, folosesc și să­punul Dove. În plus, mă bucur foarte mult că gama Mirandei Kerr, Kora, este acum disponibilă și în Statele Unite ale Americii. Produsele mele Kora favorite sunt cremele hidratante de zi și de noapte și spray-ul calmant cu lavandă.

 

CLAUDIA COJOCEA, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton