Alina Sorescu luptă pentru custodia celor două fiice, după divorțul de Alexandru Ciucu: „E greu să fii părinte, un copil nu vine cu…”

 Borcilă Andreea
.

Alina Sorescu vrea custodia celor două fiice, după divorțul Alexandru Ciucu. Artista și creatorul de modă s-au despărțit după 12 ani de căsnicie, iar acum fiecare dintre ei se luptă pentru a obține custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Până la pronunțarea procesului de divorț, copiii rămân, momentan, la mama lor, care vrea să se ocupe exclusiv de creșterea lor, dar și de cariera în muzică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie și au împreună două fetițe, pe Elena Carolina și pe Raisa. Artista a fost cea care a confirmat public despărțirea de celebrul creator de modă.

alina-sorescu-8alina-sorescu-8

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate încă de la începutul anului, atunci când artista a confirmat public despărția de tatăl fiicelor sale. Vedeta a mărturisit că ea a depus actele de divorț, fără a dezvălui motivul despărțirii. 

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație, după divorțul de Alexandru Ciucu:„Iau mereu partea bună a lucrurilor'

Citește și: Cum a apărut Alina Sorescu la un eveniment monden, în plin divorț de Alexandru Ciucu.A atras toate privirile

Citește și: Livian Pop de la Puterea dragostei s-a căsătorit:”O nouă etapă…”

Citește și: Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor:„Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri'

Alina Sorescu luptă pentru custodia celor două fiice, după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Momentan, Raisa și Carolina sunt în grija mamei, locuind într-un apartament de 300.000 de euro dintr-un complex rezidențial. Artista se asigură că nu le lipsește nimic, în timp ce se concentrează și pe partea de carieră. La rândul său, celebrul creator de modă a introdus o ordonanţă preşedinţială prin care a cerut ca cele două fetițe să locuiască cu el în vila din Pipera, nu în apartamentul mamei lor, dar instanța i-a respins cererea și apelul. Procesul de divorț s-ar finaliza tocmai la sfârșitul anului. Vara asta, Alina Sorescu și fiicele ei au avut o agendă plină de activități, ba chiar au plecat și în vacanță, unde s-au distrat pe cinste.

„E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Înveți cu copilul și înveți de la copil. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta are o fire mai temperamentală. Am fost cu ele vara asta la mare, la munte. Acum, gata, Raisa începe casa 0, clasa pregătitoare', a declarat solista, pentru Click!.

Cum se menține Alina Sorescu, după divorț

Vedeta se concentrează pe cariera sa, pe lângă rolul de mamă: „Sunt femeie și orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. Asta te face să te simți bine. Nu depun un efort considerabil pentru asta, încă mă ajută și vârsta. Am grijă să am o viață echilibrată, în general. Dacă faci excese și ții diete drastice nu ieși câștigătoare a la long.

Eu am un mod meu organizat de a fi, sunt meticuloasă, am atenția distributivă. Câteodată trebuie să fiu cu ochii în zece. Eu am fost mereu consecventă. De mică am fost așa. Îmi plăcea să știu din toate', a mai spus Alina Sorescu.

La trei luni de la despărțire, Alexandru Ciucu se axează și el pe muncă. „În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut', a declarat Alex Ciucu pentru Click!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton